Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      nokia

nokia

(5 wyników)
    • juz wiem dlaczego od 6 lat wolalem siemensa zamiast nokii ... bo kazdy kolejny siemens - s35, s55, s65 - dzialal kiedy bylo trzeba i nie musial ladowac w serwisie ... niestety teraz siemens nie produkuje juz telefonow ... zakupilem wiec wczoraj nokie E61 ... w domu sie okazalo ze nie moge kablem polaczyc sie z komputerem, z drugim komputerem ani z trzecim komputerem ... na szczescie serwis nokii mam w sasiednim biurowcu wiec zanioslem im dzisiaj telefon do sprawdzenia - okaz...
    • chyba posiałem telefon podczas wczorajszej burzy i spaceru z ryjem. Dzisiaj nawet bylem sie rozejrzec ale akurat jakis traktor kosił trawe w podejrzanym kwartale :D enyłej, jutro ide po duplikat karty (moze zakupie tandem)i chcialbym tez zanabyc, droga promocji z cyrografem lub allegro jakis telefonino. Chcialbym maly telefon, bez klapy, z dobrym ekranem, umts, synchronizacja z outlookiem, blutuczem no i z konkretnym czasem czuwania. Reszta mi wisi. Ogolnie cos jak nokia 6310i ty...
    • mam pytanie: moge sie polaczyc telefonem do kompa, zgrywac pliki, kontakty, ale nie dziala mi net przez to. dzialalo 3 dni temu, nic nie zmienialem, a pojawia mi sie komunikat: 'Nie mozna sie polaczyc z siecia. Byc moze modem jest uzywany przez inna aplikacje lub jest nieprawidlowo skonfigurowany'. na liscie zarzadzania polaczeniami mam Bluetooth (Broadcomm) i z niego korzystam i Bloetooth (Microsoft) - z tego nie korzystam. ale wczeniej na liscie mialem tylko ten pierwszy. czyl...
    • GPS (24)

jak musi widzieć niebo by działało normalnie? Zastanawiam się nad zmianą telefonu na taki co ma GPS (tzn fizycznie telefon już mam i to z mapami bezpłatnymi Nokia - dla tych co nie wiedzą, że Nokia upubliczniła bezpłatnie swoje mapy parę dni temu, do pobrania ze strony Nokii) i od razu chcę zamontować uchwyt w aucie na telefon. Nie cierpię uchwytów na szybę, i wypada, że jedyne miejsce do montażu uchwytu na tel wypada dosyć nisko (trochę wyżej jak kolana), ale wciąż szyba jest nad uchywtem....
    • www.stern.de/computer-technik/telefon/589733.html?backref=%2Fcomputer-technik%2Ftelefon%2F589735.html%3Fnv%3Dsb&cp=1 MfG C. Dewulotopodobne, w_r_e_d_n_e i inne trole sa w smietniku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się