Dodaj do ulubionych

Telefony komórkowe

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 00:19
Zamierzam kupić sobie teraz tel. kom. i nie wiem na co sie zdecydować. Tyle
tego jest. Gdybyście mieli teraz kupić sobie kom. to jaką kupilibyście i gdzie?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • scandic Re: Telefony komórkowe 25.06.02, 11:57
      Jest dużo fajnych telefonów. Jednak jak nie kupisz Nokii, zawsze będziesz czuł
      niedosyt. Wymiana obrazków i dzwonków to jedno, wytrzymałość baterii to drugie,
      reszta zależy od modelu.
      PRE PAID:
      nie dostajesz miesięcznych rachunków, nie jesteś uwiązany 2- letnim
      abonamentem. Rozmawiasz drożej, ale kontrolujesz wydatki. Jak zgubisz telefon
      lub ci się rozwali, to kupujesz nowy. Tu proponuję Nokię 3310 za przyzwoitą
      cenę 449 netto w IDEA POP. O tak-tak, motorolach, simensach i alcatelach
      zapomnij!
      ABONAMENT:
      bujasz się z rachunkami, ale rozmawiasz taniej. Wygodnie jest przy podpisaniu
      umowy poprosić, by ci automatycznie pobierali z karty płatniczej. Tu cyrograf
      na 2 lata i dobrze by było, żeby telefonik tyle wytrzymał, choć jak ci zginie
      lub się rozwali, to niestety nadal musisz płacić abonament, a telefonu BRAK.
      Nokia 6210 lub 6310 to cacko, kolesiom szelki spadną jak zobaczą. Najtaniej to
      499/399 netto w PLUSgsm. Tylko, że tutaj taryfy trochę syfiaste, trzeba się
      trochę pogimnastykować, żeby coś dobrać. Idea ma lepsze taryfy, ale kiepskie
      telefony. Erę bym sobie od razu podarował. Pozdrawiam

Ceny telefoników: www.telefonia.wp.pl/prices/
    • Gość: Dune Re: Telefony komórkowe IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 25.06.02, 16:13
      Hej - polecam NOKIE i nic wiecej :-) TO najlepsze telefony. No ewentualnie
      jeszcze nowe Alcatele ale to juz i tak nie to samo.
      Co do operatora to mam w Erze na abonament i jestem zadowolony. NIe narzekam i
      siec dziala dobrze.
      Ale co do modelu telefonu to tylko NOKIA
      • Gość: ctp Re: Telefony komórkowe IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 23:31
        Dziękuje Wam chłopaki za pomoc. Chyba kupie nokie ale interesuje mnie jeszcze
        ericsson t65. Co o nim sądzicie? Warto?
        • dorota62 Re: Telefony komórkowe 27.06.02, 12:21
          Miałam dotychczas wyłącznie NOKIE, ale jak ostatnio 8210 mi wysiadła (jedyna
          moja NOKIA, która sama z siebie padła)to wzięłam właśnie T65, na zsadzie
          spróbuję czegoś innego.
          I nie żałuję, bo telefonik jest całkiem fajny, bateria starcza na 5 dni.
          Jedyne co mi przeszkadza to dźwięki, zupełne nieporozumienie.
          Można spokojnie kupić, ale moim następnym telefonem jednak będzie stara, dobra
          Nokia.
        • scandic Re: Telefony komórkowe 27.06.02, 13:52
          Nie warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka