Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      nowy jork

nowy jork

(4 wyniki)
    • co ciekawego, nietuzinkowego, godnego polecenia możecie zaproponować we wschodniej czesci USA? chodzi mi o miejsca, ktore nie sa "oczywistą oczywistością"
    • Czesc sluchajcie wiem ze moze sie bede powtarzala lecz poczytalam tu na formu wiele watkow i mam coraz wiecej watpliwosci, wiec pomozcie oto w czym rzecz: 1.lece po raz pierwszy do usa 2. bilet bede kupowala za tydzien dwa 3.lece do nowego jorku 4.na ktore lotnisko leciec?? Chodzi o bezpieczenstwo latwiejsze dojazdy itd 5.wynajme samochod bede tam tylko 4-5 dni a chcialabym zobaczyc jak najwiecej (Nowy Jork i okolice ewent.) 6.chcialabym zarezerwowac w miare pystepny cenowo hoteli...
    • Prosze jesli macie jakiegos sprawdzonego dentyste w Nowym Jorku lub Long Island (Nassau County)o podanie namiarow na Niego. Dodam, ze nie posiadam ubezpieczenia wiec aby i ceny mial 'normalne' i byl w miare uczciwy. Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Dodam, ze znalazlam pare ofert dentystycznych, ale lepiej chyba jesli ktos kogos poleci bo raczej nie chcialabym eksperymentowac. Pilne, please.
    • czy oprocz 5 ave,brodway,waszyngton sq, times sq, central parku cos koniecznie warto zobaczyc? jakies magiczne miejsce? dostepne oczywiscie dla niezamoznej turystki z polski, dziekuje za inspiracje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się