obfite

(12 wyniki)
  • Wiem, ze @ "pokazuje" czy byla owu tylko jaka? Ja mam raz skapa a raz obfita, wiem tez ze nie kazdy cykl mam owulacyjny. Wiec ktora z nich wskazuje ze byla owu? Bo mi sie zdarzaja 3 dniowe z kilkoma podpaskami ale tez zdarzaja sie bardzo bolesne, obfite i dluzsze. Aga
  • w piątek byłam na rowerze. wracam do domu, a tam leciutkie plamienie. w sobotę takie chlupnięcie, jakby lało się ze mnie ciurkiem. w niedzielę już blado. w poniedziałek czysta podpaska i tylko plamka na wieczór. macie podobne doświadczenia? czy to możliwe, że @ trwała tak krótko (zwykle ok. 4 dni)? czy może było to co innego? jest wtorek, dopiero wczoraj wieczorem naszła mnie taka myśl - nie wiem nawet, czy po tylu dniach jest sens robić jakikolwiek test, żeby przekonać się, co to był...
  • Mile, mam problem. Jestem w trakcie pierwszej @ po laparo i straszliwie krwawie, dzisiaj juz 6 dc, a tu ciagle leje sie. Pierwsze dwa dni byly do tego koszmarnie bolesne. Normalnie @ mam skape - dwa dni gora mocniejsze krwawienie, potem juz slabiutko i maksymalnie @ trwa 4-5 dni. Czy to normalne? Nie moge na forum znalezc info. Pomozcie prosze... Dzieki M.
  • Hej dziewczyny! Brałam w tym mies 1/4 tabl. CLO od 5 do 9 dc. Okazało się, że bardzo ładnie na mnie podziałał, już przy takiej dawce "wyprodukowałam" drugie jajeczko. Teraz mam okres i jestem przerażona jego obfitością. Najpierw bardzo dużo ogromnych ciemnych skrzepów, takich jakichś dziwnych, teraz leje się ze mnie intensywnie czerwona krew. Kiedy wczoraj brałam prysznic chlusnęło tak, że w pierwszej chwili chciałam męża wzywać na pomoc, ale zakrwawiona wanna to chyba nie jest ...
  • czy są skąpe krwawienia czy raczej obfite?? co ile dni pojawiają się przy tej chorobie i czy są regularne?
  • Czesc dziewczyny, Mam pytanie czy ktoś przechodził histeroskopię? Czy po histeroskopii (usunięcie zrostów) normalne jest to, ze pierwsza miesiączka po takim zabiegu jest obfita?
  • Niepokoję się strasznie bo po pierwszej serii brania CLO miałam potworny ból podbrzusza w trakcie @, jak jeszcze nigdy. Tzn. zawsze mam bolesne @ ale nigdy tak długo i nigdy tak mocno. Może któraś z was miała podobnie, to trochę się uspokoję... Teraz jestem już po drugiej serii CLO (5x1;3-7dc). Zobaczymy, co będzie... Od 1,5 roku czekam na dzidzię :( Resztki nadziei gdzieś powoli się rozpływają... :((( Pozdrawiam
  • No własnie zachęcam do nowego watku jak ma sie obfitośc waszej @@@ do grubości endometrium. Czy jeśli macie obfitą @ to czy endo jest dobre a jeśli skapa @ to czy i endo słabiutko rośnie? I napiszcie jeszcze czy wasza @ jest brunatna czy czerwona bo ja juz nie wiem jak to wszystko powinno wyglądać. Pozdrawiam M.
  • Mam do Was pytanie, może wiecie coś na ten temat. Od dłuższego czasu moja @ jest inna, tzn. w 2 i 3 dzień jest bardzo obfita ale to to naprawdę bardzo i do tego są spore dziwne skrzepy. Wm że to troche dziwnie brzmi ale czy wy też tak macie, czy to normalne?
  • Doka proszę daj mi na miary na ten krakowski ośrodek, który robi autoszczepionki. Napisz jak to wygląda ile trwa, jakie sa koszty czy podczas brania autoszczepionki mozna się starać o dziecko i wszystko co na ten temat wiesz. Z góry dziękuję.
  • Na poczatku tego roku zrezygnowałam z antykoncepcji hormonalnej,w sierpniu lekarz stwierdził PCO i podwyższoną prolaktynę.Zapisał bromergon.Pierwsza miesiączka pojawiła sie dopiero w listopadzie(4),i przeciąga sie do dziś,jest dość obfita .Dziś lekarz przepisał mi exacyl i provenę,po czym stwierdził ze jesli po tym nie przejdzie to czeka mnie łyżeczkowanie. Czy to konieczne ?????? Dodam ,iz usilnie staram sie o pierwszą dzidzię :-((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się