Dodaj do ulubionych

DOKA ODEZWIJ SIĘ PROSZĘ

18.01.04, 20:30
Doka proszę daj mi na miary na ten krakowski ośrodek, który robi
autoszczepionki. Napisz jak to wygląda ile trwa, jakie sa koszty czy podczas
brania autoszczepionki mozna się starać o dziecko i wszystko co na ten temat
wiesz. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasialu Re: DOKA ODEZWIJ SIĘ PROSZĘ IP: *.mofnet.gov.pl 19.01.04, 13:36
      Doka jesteś gdzieś?
      • Gość: doka Re: DOKA ODEZWIJ SIĘ PROSZĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 22:15
        Witam Cię dopiero dziż widzę że mnie wzywasz. Ośrodek ten nazywa się "Centrum
        badań Mikrobiologicznych i Autoszczepionek im. dr. Jana Bobra" Kraków ul.
        Sławkowska 17. Pooglądaj stonkę napewno czegoś się dowiesz.
        www.cbm.com.pl/ Pojechałam tam zrobiono i posiew z kanału szyjki i z
        pochwy powiedziano że wynik przyjdzie poctą z antybiogramem i przyszedł. Przed
        autoszczepionka dostałam równiez to juz od lekarza rodzinnego antybiotyk
        według antybiogramu. A potem zaraz wziełam autoszczepionkę. Przysłano mi Trzy
        serie w postaci tabletek. Tak jak pisłam po pierwszej serii nadal mam E.coli
        ale o wzroście skąpym zawsze miałam wzrost obfity. Każda seria to 30 tabletek
        14 dni przerwy i następna seria. Teraz biorę druga serię nie wiem co będzie
        dalej ale nieśmiało mogę powiedzieć że choć troszkę zmienił mi się wzrot
        obitości. A jeszcze po autybiotykach i juz w trakcie brania autoszczepionki
        stosowałam tez lactovaginal 1 kpsułka na noc.Przez około 2 tygodnie. Teraz też
        zamierzam znowy wziąść jeszcze przez tydzień lactovaginal. Za szczepionkę
        zapłaciłam 60 zł za badanie na posiew i chyba 190 zł. autoszczepionka(ale tej
        kwoty nie jestem pewna, przepraszam ale zapomniałam mogło to byc 150 zł.)
        Nakbyś chciała coś wiedziec to pytaj chętnie słyżę. Pozdrawiam i zyczę
        powodzenia.
        • Gość: kasialu Re: DOKA ODEZWIJ SIĘ PROSZĘ IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 22:46
          Wielkie dzięki Doka. Chyba tez się zdecyduję tylko nie wiem czy pojadę do
          Krakowa bo jestem z okolic Wrocławia i może znajdę coś podobnego tutaj.
          Moja znajoma podaje autoszczepionke jedej kobiecie, ale ona to bierze w
          zastrzykach. Mi to w sumie obojętne, a biorąc pod uwagę mój schorowany żołądek
          zastrzyki byłyby wybawieniem.
          Ja też mam e. coli wzrost b. obfity tak jak Ty miałaś i mam nadzieje, ze to mi
          pomoże. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i jak możesz pisać o przebiegu twojego
          leczenia byłabym wdzięczna.
          Napisz mi proszę od kiedy bierzesz szczepionkę po ile tabletek jest w kazdej
          serii i czy w czasie brania można starac się o dziecko, czy może lepiej
          odczekać.
          pozdrowionka kasialu
    • Gość: kasialu Re: DOKA ODEZWIJ SIĘ PROSZĘ IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 22:50
      Z wrażenia nie zauważyłam, ze napisałas ile tabletek jest w serii. Jak się nad
      tym zastanowić to jest 4,5 m-ca kuracji i pewnie w tym czasie nici ze starań o
      dzieci.Ale myslę, ze warto zarysykować. Walczę z bakteriami od roku i może to
      dziadostwo było przyczyną mojej ciąży pozamacicznej. Zobaczymy jakie będa
      efekty leczenia ;o)
      • Gość: tekla Re: do kasialu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.04, 23:32
        Kasialu, w jednym z wątków o bakteriach wyczytałam, że autoszczepionki robią we
        Wrocławiu w szpitalu na Waigla
        • Gość: doka Re: do kasialu IP: 213.216.67.* 20.01.04, 08:05
          Ja też walczyłam rok z e.coli antybiotykami i nic nie pomagało. Zawsze miałam
          wzrost obfity. Myślę że szkoda brac na to świństwo antybiotyki tak jak mówiłam
          jeśli jedna kuracja antybiotykowa nie pomoże to warto zaryzykować z tą
          szczepionką.Nieważne gdzie się ją zrobi. Właściwie to sama nie wiem jak działa
          ta autoszczepionka wydawało mi się że antybiotyki powinny być lepsze a tu jest
          zupełnie innaczej. Pozdrawiam.
    • Gość: kasialu Re: DOKA ODEZWIJ SIĘ PROSZĘ IP: *.mofnet.gov.pl 20.01.04, 15:04
      Tekla dzięki!!!!!!!! zapytam w tym szpitalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka