Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      obroniony

obroniony

(4 wyniki)
    • jestem studentką czy tracę status? Dziś kończy się ważność mojej legitymacji, zajęć już nie mam, kończę pisać pracę i będę się bronić na przełomi kwietnia maja. Są jakieś przepisy które to określają czy na każdej uczelni jest inaczej?
    • Cieszę się oczywiście z naukowego sukcesu, na dyplomie 5. Ale życie studia, które skończyłam były pięknym okresem w moim życiu, same studia były niezwykle ciekawe. Będzie mi brakować ludzi, wyjazdów, wspólnego uczenia się, wszystkiego... Z częścią ludzi już zapewne nigdy się nie zobaczę i robi mi się zwyczajnie smutno. Wiadomo, że można się spotkać co jakiś czas po studiach, ale to już zupełnie co innego jest... No i człowiek musi już rozpocząć takie dorosłe, odpowiedzialne życie... Smutno, s...
    • i jest to jeden z najważniejszych dni w moim życiu
    • Witam Za kilka dni obrona pracy inz. Juz mnie skreca w brzuchu z nerwow. Nie dostalam ani tak popularnej listy pytan na obrone, ani nawet zakresu potencjalnych pytan. Stres mnie zjada na mysl o pytaniu z zakresu calych studiow...Istna loteria. W zwiazku z tym mam pytanko: czy znacie kogos kto by sie nie obronil? Czy latwo jest polozyc obrone? I co w zwiazku z taka sytuacja? Czy fakt poprawy obrony (egzaminu dyplomowego) jest odnotowywany na dyplomie...? Z gory wielkie dzieki..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się