Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      obroniony

obroniony

(4 wyniki)
    • Jeśli uporczywie pojawia się np. SZUKAM I DOPROWADZAM itd. możesz poprosić obsługę forum o usunięcie wątku, ale pamietaj, musisz otworzyć wątek:)
    • a tak bardzo chciałam, walczyłam, ale On był silniejszy... Uległam, skutek fatalny...kolejny garnek spalony :DDDDD Wszystko przez tego no jak mu tam Morfeusza... Moje pozostałe garnki _powiedziały_,że załozą _zwiazek samoobrony_... Zdruzgotana i załamana, ale jak zwykle usmiechnieta, życze miłym Userom, jeszcze milszego dnia....Przeca piąteczek dzisiaj :)))) Libressa
    • Na przekór nowoczesnym trendom, nie przyłączę się do chóru wielbicielek Janka i nie będę się zachwycał jego romantyzmem. Janek, jak będą cie gwałcić twoje wielbicielki, zawołaj, to cię obronię, hehehehe. Nie będę też potępiał, ani Messji, ani Mario2, bo nie mnie oceniać. Forum to zgromadzenie, każdy może zabrać głos, ale też każdy mówiący może być wyśmiany. wow, Czort, super monolog, ale też się z tobą niezgodzę. Messja jest bardzo mądrą, inteligentną i piękną kobietą.
    • "Strasburski żywot królowej Małgorzaty" O babie, co rasistka byla Osoby: Baba – fryzjerka, wlascicielka salonu, lat 56 Dziewcze – ciemnoskora fryzjerka, lat 26 Kuma – przyjaciolka Dziewczecia, wiek nieokreslony Urzednik Sedzia Prokurator Adwokat W pewnym miasteczku zyla sobie niemloda juz baba, co sie fryzjerstwem parala. Zycie baby spokojnie uplywalo w salonie na pogaduszkach ze znajomymi, co do baby licznie przybywaly, by im koafiure cz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się