obsesje

(7 wyników)
  • Witam, to na pewno trochę za sprawą mojej sytuacji rodinnej - rodzice dawno sie rozstali... Problem polega na tym, że jestem obsesyjnie zazdrosna o mojego faceta. Doszukuje się najmniejszych szczegółów. Potrafi mnie wyprowadzić z równowagi wieczorny sms do niego, albo kontakt na gg - którego nie znam. Zaraz sobie wyobrażam, że on ma kogoś poza mną. Jak on chce spędzić wieczór z kolegami - zaraz sobie dopisuję scenariusz... Nie chcę przeszukiwać jego komórki, czy gg - choć mam ...
  • Urodziłam 5 miesięcy temu i ciągle się boję,że mogę znowu zajść w ciążę.Może to trochę głupie ale czasami nawet wydaje mi się,że mam różne objawy.Czy Wy może też tak macie lub miałyście?
  • Nie wiem skąd mi się to bierze, ale mam wręcz obsesję o śmierci bliskich mi osób. Kilka razy dziennie nawiedzają mnie takie myśli, co ja zrobię jak umrą, wyobrażam sobie jak powiadamiam o ich śmierci innych, jak ja zareaguję, co zrobię, jak to będę przeżywać. Dodatkowo jeśli ktoś z moich znajomych nie odzywa się przez dzień czy dwa, ja mam już czarne myśli, już w środku czuję, że umarł. Mam też straszne wyrzuty sumienia z powodu tych myśli - jakiś strach, że myśląc o śmierci kogoś...
  • Czy macie wyczuwalne węzły chłonne? Jeżeli tak to w jakich miejscach? Czy są one odczynowe? Będę wdzięczna za jakikolwiek odzew...
  • To nie jest prowokacja, chociaż ten post może tak zabrzmieć Mam 24 lata. Mam jakąś straszną obsesję na punkcie mojego zdrowia. Jak tylko znajdę jakąś dolegliwość u siebie, to mam takie etapy: 1.najpierw wpadam w panikę, płaczę, wyobrażam sobie najgorsze scenariusze, rak, guz, sm, nie wiadomo co 2.potem jak się w końcu odważę, szukam w internecie informacji na ten temat, oczywiście dochodzi jeszcze więcej strasznych chorób do moich wyobrażeń 3.obliczam, ile zostało mi życia, czego nie...
  • jestem przy 3 opakowaniu novenette'u a dokladniej na 3 tabletce. po tych tabletkach przytylam 2 kg i nadal tyje. w czasie 7 dniowej przerwy schudlam kg przy normalnym jedzeiu. a po rozpoczeciu nastepnego opakowania waga znow 1kg i troche w gore. upewnilam sie ze to od tabletek bo: odzywiam sie zdrowo, 2 razy w tyg godzina aerobiku, 2 x silowia, prawie codziennie spacer godzinny, stepper przez 30-40 min 2 x w tyg i brzuszki codziennie rano a do tego szalony taniec w dyskotece i seksik z ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się