jazabka 02.02.09, 16:48 Urodziłam 5 miesięcy temu i ciągle się boję,że mogę znowu zajść w ciążę.Może to trochę głupie ale czasami nawet wydaje mi się,że mam różne objawy.Czy Wy może też tak macie lub miałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika7895 Re: Obsesja,strach czy co??? 02.02.09, 16:59 U mnie jeszcze polog nie minal,a ja juz sie bojetym bardziej ,ze zaszlam w ciaze w pierwszym miesiacu po odstawieniu tabletekmoj strach mysle,jest zasadny takze smigam po tabletki anty.pomimo karmieniu piersia Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaux-s Re: Obsesja,strach czy co??? 02.02.09, 17:01 Ja zbierałam się około pół roku na kolejne zbliżenie z mężem.Ale u mnie było to bardziej związane ze strachem przed bólem...byłam nacinana i miałam nieprzyjemne przygody z gojeniem krocza. To jest taka blokada w głowie, paraliżująca...Myslę, ze w twoim przypadku to kwestia dobrania odpowiedniej antykoncepcji i wszystk obędzie o.k Także leć do lekarza po piguły Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jazabka Re: Obsesja,strach czy co??? 02.02.09, 17:28 U lekarza byłam,przepisał mi tabletki dla karmiących,ale niestety zachorowałam po nich na rumień guzowaty.Dwa miesiące męczyłam się z potwornie bolącymi guzami.Lekarz powiedział mi,że prawdopodobnie nie będę mogła brać żadnych hormonów.Jak przestanę karmić to mamy jeszcze spróbować innych tabletek,ale raczej mało prawdopodobne czy będę mogła je brać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Obsesja,strach czy co??? IP: *.chello.pl 03.02.09, 10:33 A prezerwatywa? Jak żyję ponad 30 lat na tym świecie, nigdy nie brałam tabletek anty. Mam jedno dziecko, bo tyle chciałam mieć. Stosowaliśmy zawsze prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Re: Obsesja,strach czy co??? 03.02.09, 12:12 No i jest jeszcze spirala. Porozmawiaj ze swoim lekarzem, moze cos madrego wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
jazabka Re: Obsesja,strach czy co??? 07.02.09, 23:15 Na lateks mam niestety uczulenie i stąd moje utrapienie,bo nie wiele mi pozostaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewq Re: Obsesja,strach czy co??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.02.09, 23:25 Są prezerwatywy BEZ lateksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Obsesja,strach czy co??? IP: 217.96.105.* 11.02.09, 19:13 A jakie to sa te bez lateksu ? Odpowiedz Link Zgłoś
jazabka Re: Obsesja,strach czy co??? 11.02.09, 20:25 No ja też bym chciała wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Obsesja,strach czy co??? 11.02.09, 21:03 google prawde powie "Warto jeszcze wspomnieć o jednej rzeczy. W roku 1995, Durex wypuścił na światowy rynek pierwszy na świecie kondom z poliuretanu, Durex - Avanti. Nie jest zaskakujące to, że kondom ten okazał się jednym z najbardziej popularnych na świecie kondomów. Ma on bardzo dużo zalet: w odróżnieniu od lateksu nie uczula, przewodzi bardzo dobrze ciepło, nie ma smaku ani też zapachu, może być używany ze wszystkimi lubrykatami na bazie oleju lub jak wolisz - bitej śmietany. www.prezerwatywy.info/ Kiedys tez czytalam, ze takie nielateksowe prezerwatywy mozna kupic w sex-shopie, ale nie sprawdzalam. Odpowiedz Link Zgłoś