obsesje

(7 wyników)
  • w czasie wakacji chcialam zrzucic troche kilogramkow i udalo sie ale nie do konca. moje odchudzanie stalo sie obsesja. Jem ale tylko jogurty, pije wode nic poza tym ''wciskam kity'' rodzicom, rodzinie, klezankom, dluzej juz nie moge a do jedzenia sie nie zmusze.. co ja mam zrobic?? nie mowiecie ze mam isc do psychiatry czy psychologa bo bylam i nic.. coraz to gorzej.. a noreksji jeszcze nie mam.. ale rodzice domyslaja sie ze jest cos nie tak. nie powiedzialam im do tej pory bo pewnie po...
  • od pewnego czasu ,znaczy tak od wrzesnia postanowilam sobie ze musze schudnac, mam 170 cm i wtedy wazylam 61 kg, , nigdy mi to nie przeszkadzalao, znaczy moze nie przywiazywalam tak duzej wagi do swojej sylwetki. No ale od wrzesnia postanowilam ze schudne. zaczelo sie od tego ze nie jadalam slodyczy pzrez jakies 2 miesiace i codziennie cwiczylam wieczorem 100 brzuszkow, po jakies 2 miesiacach kupilam sobie srrodek pzreczyszczajacy i go zazywalam, z czasem przetpdzilo sie to w obse...
  • ehh.. nie wiem po co to pisze.. chyba naprawde musi byc ze mna zle ze radze sie obcych dziewczat i kobiet..ale hh co mi pzoostaje.. odchudzam sie od dwóch lat.. moje zycie to ciagla walka z kg.. czytam "super linie", cwicze, kupuje przeczyszczajace srodki, wyrzucam czasem jedzenie gdy nikt nie widzi, oklamuje rodzine ze jadlam na miescie.. to trwa juz zrok tak powaznie ale nie ma tyle silnej woli i obzeram sie po tygodniu lub dwoch prawie po zerowej ilosci kcal.. ale teraz juz dlugo ...
  • Bylam dzis na pierwszym spotkaniu u nowej psycholog.Siedzialam opowiadalam a w myslach zastanawialam sie czy po wyjsciu nie isc do pobliskiego McDonalda.Niestety tak tez zrobilam i objedzona nieziemsko skierowalam sie do apteki.Tam mily pan powiedzial mi o plynie ktory rozpuszcza sie w 1,5l wody i pije caly dzien i sie chudnie.Na ta chwile juz tego nie mieli wiec wyruszylam w szalencza pogon po wszystkich aptekach w centrum.Mijajac kolejne szczuple dziewczyny wydawalo mi sie ze patrza n...
  • czesc dziewczyny, chce wam opowiedziec o sobie i w ten sposob moze troche pomoc. naleze do szczesliwego grona osob, ktore mimo obsesji ED zyja z tym w tak zwanej rownowadze. jestem tak zwana kobieta sukcesu, pracuje zawodowo na wymagajacym stanowisku, kocham i jestem kochana - mimo ED. mam 27 lat. od 14 roku zycia pilnuje swojego ciala i mam nad nim calkowita kontrole. mam 172 cm wzrostu i moja waga kontrolna to 52 kg. licze to zawsze jako wzrost - 120. dla wszystkich kobiet...
  • od zawsze miałam obsesję na punkcie własnego wyglądu i tego że jestem za gruba.... jak mało zjem to mam dobry humor i wszytsko jest ok...kiedy jednak tylko "zapomnę się" i zjem trochę więcej to wpadam w jakąs megadolinę , wydaje mi się zę jak przytyję to będę gorsza jeśli chodzi o obżarstwo i wymoioty to zdarza się to stosunkoeko rzadko - raz w miesiącu... chociaż były gorsze okresy...nie wiem czy to też bulimia? nie wiem czy potrafię poradzić sobie z tym sama czy potzrebuję pomo...
  • Zawsze miałam obsesję na punkcie swojego wyglądu. Ciągle wydaje mi się, że jestem za gruba i chcę się odchudzać. Potrafię przez cały dzień jeść tylko śniadanie i nic mi nie jest, a jak patrzę na jedzenie to chcę mi się wymiotować. Mam jednak dni, że nie mogę wytrzymać bez jedzenia, wtedy kupuję sobie w szkole różne batony i ciąglę sie obrzeram. Jednak to nie trwa długo, bo potem znowu zaczynam nie lubić siebie takiej jedzącej wszystko i zaczynam ogrniczać swoje posiłki. zastanawia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się