Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      oczyszczanie organizmu

oczyszczanie organizmu

(4 wyniki)
    • witam, prosze, niech mi ktoś powie, czy walczyć z tym zjawiskiem, czy popropstu to przeczekać.. chodzi o trwającą już jakis czasu- ok 2,5 miesiąca moja walkę zs candida u dziecka i u mnie. po zastosowaniu kuracji preparatami sanum, jednym z objawów u mojego 14 mies. obecnie synka, było silne ropienie oczu.. początkowo twierdziałm, co potwierdzała prowadząca homeopatka, ze to jest efekt oczyszczania organizmu, wyczytałąm nawet gdzieś na forum, że w med. chińskiej w taki sposób oc...
    • Podaje strone www.ciechocinek.pl/mira/index2.htm ktora mnie bardzo zaciekawila. Moze ktos znajdzie cos dla siebie?
    • Od jakiegoś czasu piję MO,oczyszczam organizm Paraprotexem,Nopalinem oraz Liver Aid,zazywam AC-Zymes,stosuję dietę,zakraplam nos alocitem...Tydzień temu zaczęła piec mnie cała powierzchnia języka a dzisiaj rano patrze a mój jęzorek(biały do tej pory) jest...zielono-żółtawy?O czym to świadczy?Wiecie może?Pozdrawiam serdecznie:))
    • Niektorzy z was czytali na pewno jakies ksiazki o diecie, oczyszczaniu, zdrowym odzywianiu itp. obily mi sie o uszy nazwiska Tombak, Malachow... Czy mozecie polecic jakies ksiazki warte przeczytania, ktore zawieraja np. metody oczyszczania organizmu, jelit i inne, warte stosowania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się