Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      okleina

okleina

(11 wyników)
    • Pięć lat temu montowano mi meble na wymiar, okleina jest z mdf. Ponoć jest to materiał bardzo wytrzymały.Gwarancja już minęła. Przy piekarniku mam szafkę z szufladami i właśnie przy górnej szufladzie odeszła mi okleina, a to są przecież meble na lata. Ani nie suszyłam w piekarniku grzybów, ani nie był otwarty żeby szybciej ostygł. Bo tak mi sugerował sprzedawca, że ludzie tak robią.Co mam robić pisać do producenta, czy do rzecznika konsumenta czy to coś da?
    • No właśnie - jakie meble do łazienki z okleiny naturalnej czy z drewna. Na jednej szafce mam mieć zamontowaną umywalkę nabletową, więc kontakt z wodą murowany. Doradźcie co lepiej. W ofercie melbi gotowych znalazałam tylko w okleinie. Pozdrawiam Magda
    • Chcciałabym pomóc teściowej zmienić co nieco jej kuchnie.Myślała o zmianie koloru szafek (teraz są pomalowane na ciemny niebieski)na jakiś jaśniejszy.Nie wie czy lepiej pomalować czy też oklieić okleiną.Ze względu na ograniczony budżet chciałaby, aby wyglądało ładnie i najlepiej niewielkim kosztem.Szafek jest mało, więc chciałybyśmy zrobic to same.Proszę również o poradę co zamiast płytek nad zlewozmywakiem (również małym kosztem :-) ). Będziemy bardzo wdzięczne za wszelkie porady.
    • Właśnie urządzam nowe mieszkanie - obecnie poszukuję mebli łazienkowych i..... tu szok cenowy! Koszt szafki na zamówienie w firmie Noclaf (kolekcja Madera)- o wymiarach w cm: szer 75x wys 90x gł 25 wynosi 900 zł!!! Prosta szafka a cena przesadnie wysoka!! Oczywiście przeglądałam oferty innych firm ale ich jakość pozsotawiała wiele do życzenia. Czy rzeczywiście za "jakość" muszę tyle płacić??? Odwiedziłam także w W-wie sklepy na Bartyckiej i zauważyłam, ze wiele firm oferuje podo...
    • Witam... Mam pytanie do użytkowników (byłych i obecnych)zestawów mebli kuchennych BRW. Jakie są wasze doświadczenia z użytkowania tychże mebli. Jak z trwałością? Czytałem na forach, że meble pokojowe są oceniane raczej średnio. A kuchenne? Wiadomo, że pracuje się na nich, a bez sensu jest wydać troszkę pieniążków i po roku patrzeć na kuchenne ruiny. II Pytanie: Opcją do wymiany szafek jest oklejenie przeze mnie starych, obecnie posiadanych szafek okleiną oraz wymianę frontów. Jak bard...
    • Zastanawiam się jaka powinna być grubość okleiny PCV którą stosuje sie na bokach frontów oraz na korpusach szafek wykonanych z płyty MDF. Proszę o wypowiedź znawców.
    • Witam, poszukuję producenta tego typu frontów z woj.mazowieckiego. www.muratordom.pl/kuchnie/aranzacje/uwaga---tu-sie-gotuje_,6438_21993.htm Takie mi się zamarzyły, ale nie mogę znaleźć. Pomóżcie. Pozdrawiam, A*
    • Chciałabym odnowić moje melbe w kuchni. Myślę o nowej okleinie, ale są już trochę zniszczone, czy ktoś coś takiego robił, może coś poradzić
    • Własnie wybieramy szafki do kuchni. Okleina naturalna i fronty drewniane odpadają. Musiałam wybrac cos najbardziej ekonomicznego. Zaproponowali mi fronty z mdf'u albo z płyty meblowej. Co sądzicie o tych materiałach?? Czy płyta meblowa sprawdza się w kuchni?? Za wszelkie rady będę wdzięczna.
    • VOX(5)

co sadzicie o meblach VOX - zastanawiamy sie nad kupnem sypialni model - Romeo i Julia, tylko czy warto? Jaka jest ich jakosc? (podobno lepsza od BRW)
    • Właśnie jestem na etapie urządzania swojej kuchni. Zastanawiam się nad tym jakie meble zakupić, tzn. z jakimi frontami. Drewniane, lakierowane czy może imitujące drewno - tzn. w okleinie? Jakie są wasze doświadczenia? Czy olecacie okleinę? Słyszałam, że się często odkleja i chłonie tłuszcz? Proszę o wasze opinie. dziekuję, Ewa
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się