Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      olivia

olivia

(2 wyniki)
    • Witajcie! Czuję się molestowana seksualnie przez mojego męża i nie wiem czy mam prawo do takich odczuć ,czy to moje subiektywne zdanie na ten temat.Dlatego proszę was o opinie .Jest to dla mnie bardzo trudna kwestia i w bardzo negatywny sposób wpływa na moje małżeństwo i na moje życie. Jesteśmy małżeństwem z 7 letnim stażem a jestśmy razem 9 lat.Seks był zawsze ważny i udany,jak często bywa po porodzie nasze kontakty bardzo osłabły.Mąż nie potrafił zaakceptować tego faktu i jak tylko sięgam p...
    • To bylo w zeszlym roku w Wigilie. Test ciazowy wyszedl pozytywnie, to byl najpiekniejszy prezent na swieta...Zaraz pobieglam do meza. Och jaki szczesliwy mial wyraz twarzy. Zadzwonilam do rodzicow, siostr i znajomych by podzielic sie nowina. Chcialam wyjsc na ulice i krzyczec i opowiadac jaki dostalam prezent. Teraz moj prezent, o imieniu Olivia lezy na kocyku i przyglada sie jak ubieram choinke. Wyciaga malutkie raczki do kolorowych migajacych bombek i lampek, a ja jej opowiadam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się