Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      olivia

olivia

(9 wyników)
    • Czy dom Olivii jest gdzies teraz w jakieś promocji?
    • Pytanie do mam, ktorych córki są szczęśliwymi posiadaczkami tego zestawu Lego Friends - no właśnie - szczęśliwymi? Bawią się się tym nadal wasze dziewczyny, budują różne wersje czy domek stoi i zbiera kurz? ;) Może też podpowiecie, gdzie teraz warto się za nim rozejrzeć, może ktoś widział jakieś promocje? :)
    • Witam, mam pytanie w związku z tą promocją weekendową z kuponem Olivii, chodzi mi dokładnie o sklep h&m, na kuponie doczytałam się że musze kupic po jednej rzeczy z działu męskiego, damskiego i dziecięcego. Bardzo liczyłam na to że korzystając ze zniżki obkupię troche w ubranka dzieci, nie potrzebuję nic dla siebie ani dla męża, może ktoś sie orientuje jak to można obejść?
    • Dziewczyny dziś zakupiłam w Auchanie Dom Olivii za 235zł, cena nie tak powalająca jak na promocji w Smyku.com, ale domek w domu już mam i nikt mi go nie anuluje :) :) :) Ceny innych zestawów też korzystne: 202zł - stajnia, 124zł - samochód kempingowy, 158zł - weterynarz, 95zł - koniowóz, 124zł kawiarnia, 95zł salon piękności.
    • grudniowej, na weekend 26/27 listopada, np. do 5.10.15, H&M, Marks&Spencer, Mothercare, TOPSecret, MEXX, RAVEL, Esprit od 15 do 50%
    • mozecie mi powiedzieć, czy ta oferta z darmową dostawą dotyczy Polski? www.amazon.com/LEGO-Friends-Olivias-House-3315/dp/B005VPRF16/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367611251&sr=8-1&keywords=lego+friends+3315
    • A jednak to było zbyt piękne, tylko że gdybym zamówiła każdy inny zestaw lego w tej cenie pewnie bym go dostała. Nic dziś znalazłam Dom Olivi za 235zł w sklepie stacjonarnym więc jutro jadę go kupić. Ciekawe ile bedę czekać na zwrot kasy za ten domek.
    • Ponownie w sprzedaży,niezła cena
    • właśnie kupiłam sobie dodatek specjalny Olivii "ciąża" zazwyczaj nie czytam kobiecej prasy ale teraz lapie sie za wszystko co dotyczy ciazy na razie przejrzalam i mi sie spodobalo, polecam! szczegolnie o modzie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się