olivia

(4 wyniki)
  • jedyna jadalna margaryna bez dodatków mlecznych w nowej edycji ma w składzie maślankę :/// czym smarować pieczywko? (dziecko alergik, margaryna dla mnie)
  • Chciałam ostrzec mamy alergików-bo właśnie sama się nacięłam.Jem tę margarynę od pół roku i kupując ją dzisiaj naprawdę nie zauważyłam zmiany w wyglądzie opakowania.Ale jednak jest-w górnym rogu roślinka.A w składzie-maślanka-niestety :((((.Uważajcie na ten niby drobiazg.Pozdrawiam serdecznie.
  • Sa dni kiedy moj synek nie najada sie piersia i daje to wyraznie odczuc. Dopiero butelka go satysfakcjonuje i wtedy naprawde jest 'szczesliwy' bo najedzony. Nie wiem jednak czy takie praktyki maja sens. tym bardziej, ze karmias mlekiem modyfikowanym istnieje potrzeba podawania herbatek do picia. I tym sposobem mamy juz 3 rozne pokarmy. Dodam, ze Dawidek ma niecale 3 tygodnie. Jak to jest u Was? Pozdrawiam Olivia
  • Ma kilka pytań do mam stosujących dietę bezmleczną: 1. Jaki stosujecie preparat wapnia? Chodzi mi o coś wygodnego do stosowania (tabletki najchętniej). W aptece proponują mi słodki syrop dla dzieci... 2. Czy znacie jakąś margarynę bezmleczną do pieczenia? A do smarowania pieczywa? Ja używam tylko Ramy Olivio, nie wiem, czy coś jeszcze mogę stosować? 3. Czy próbowałyście używać kupnego majonezu? Nie wiem,czy tam może się czaić jakiś ślad czegoś mlecznego? 4. Czy próbowałyście sto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się