olivia

(13 wyniki)
  • Wpadła mi w ręce gazeta z zestawieniem wszystkich przedszkolaków z tego miasta, nie miałam czasu dokładnie się wczytac ale takie spostrzeżenia na szybko: -nawet po trzy Amelki w grupie -ale to chyba żadna nowość, -dużo a nawet bardzo dużo Alanów- jestem zaskoczona, nie wiedziałam, że jest aż tak popularny, -z ciekawostek-Modesta, -i na koniec bliźniaki Oliver i Olivia.
  • [u]Chłopcy:[/u] [b]3[/b] Filip Jakub Kacper [b]2[/b] Antoni Kajetan Szymon Tymoteusz [b]1[/b] Adam Bruno Brayan Bartuś Bartosz Cyprian Dominik Feliks Igor Jan Jarosław Krzysztof Leon Leonard Maciej Michał Piotr Sebastian Sergiusz Sylwester Tomasz [u]Dziewczynki:[/u] [b]3[/b] Paulina [b]2[/b] Gabriela Julia [b]1[/b] Amelia Barbara Ewa Hanna Julita Karolina Lena Maja Marcelina Marta Martyna Nadia Oliwia Olivia Sandra Tatiana Wiktoria Zof...
  • Jak wam się podobają te imiona: -dla chłopczyka Bartosz,Gabriel,Olivier lub Fabian -dla dziewczynki Amelia,Martynka lub Olivia. Jak widzicie mam kłopot z wyborem imienia,bo dodatkowo moje maleństwo jest jeszcze niespodzianką.Doradźcie.
  • Wyżej wspomniany pojawił sie wczoraj na tym łez padole w rodzinie dalekiego kuzyna. Jest też Olivia. Przyznam szczerze, że na dźwięk imienia Olivier i Olivia porusza mi się coś nerwowo w jamie brzusznej. (Może to mój maluszek sie irtuje?). Błagam, pozwólcie mi zrozumieć, skąd sie wzięła popularność tych imion? Dla mnie to odpowiednik Nicoli i Brajanka w wydaniu 2005, takie imię-paszport do lepszego świata według rodziców w pewnych kręgach Ale może to ja jestem sfrustrowana, bo w ciąży...
  • Oba imiona podane w tytule figuruja w obecnych tematach na tym forum. A u nas (Melbourne) wlasnie dzis w jednym z dwoch najbardziej popularnych dziennikow wydrukowali listy najbardziej i najmniej popularnych imion nadanych w Australii w 2011r. Spojrzcie na te najbardziej popularne: Zenskie: 1.Mia 2.Ruby 3.Olivia 4.Chloe 5.Charlotte 6.Isabella 7.Sienna 8.Amelia 9.Ella 10.Lily Dla mnie Chloe jest slodkie ale z tych co nie bardzo mozna sobie wyobrazic u osoby doroslej. Ruby ...
  • Dosyc ciekawie i dużo podwojnych imion. Zapraszam do lektury: Dziewczynki: Zofia - 5 Michalina -3 Zuzanna -3 Nikola -3 Wiktoria -3 Oliwia -3 Małgorzata -2 Aleksandra -2 Anna -2 Agata Angelika Andżelika Amelia Blanca Daria Emilia Eliza Hanna Irena Idalia Iga Julia Kamila Klaudia Kinga Karolina Lena Marta Maria Marcelina Natalia Nadia Nela Olivia Patrycja Paula Róża Sara Chłopcy: Jan -4 Mikołaj -4 Michał -3 Dawid -3 Jakub - 3 Tymon -3 Dom...
  • Na stronach Social Security Administration znalazła się lista najpopularniejszych w Stanach Zjednoczonych imion za rok 2006. www.ssa.gov/OACT/babynames/ Jak to powiedziała Camilla z BNaBBT - co roku mnie te statystyki dołują, i co roku zapominam, że tak będzie... Najpopularniejsze imiona nie zmieniły się za bardzo. W pierwszej dziesiątce żeńskich pojawiła się Sophia, a spadła Ashley - w męskich pojawił się William, spadł Joseph. Ale ogólnie - czołówka stabilna. 1 Jacob 2 Michael 3 ...
  • Natalia 2 Agata Aleksandra Izabela Maja Martyna Matylda Nadia Nikita Olivia Pola Roksana Weronika Bartosz 2 Jakub 2 Denis Filip Kamil Mateusz Oskar Patryk Stanisław NIe wiem, czy mogę podawać nazwiska, ale zestaw z Olivią mnie poraził swoim eklektyzmem... chyba nie jestem tolerancyjna ;-))
  • Bardzo proszę, abyście oceniły poniższe imiona w skali od 1-6, tak jak w szkole :) Z góry dzięki. Wiem, że większośc tych imion nie mogłaby być zarejestrowana w Polsce, ale i tak bardzo interesuje mnie opinia innych na ten temat :) No więc najpierw kobiece: Aimee Alessandra Amadea Amalia Amelie Audrey Bastienne Caroline Catarina Colette Dominique Fabienne Gabrielle Ivette Jennifer Juliette Laila Martine Mia Michelle Naomi Natalie Olivia Pia Stephanie Vanessa ...
  • wedle rankingu: uk.news.yahoo.com/18/20081230/tuk-olivia-jack-most-popular-baby-names-a7ad41d.html w kolejnosci, najpopularniejsze imiona dziewczece w Wielkiej Brytanii w 2008 roku to byly: Olivia Ruby Grace Emily Jessica Sophie Chloe Lily Mia Lucy zas chlopcow najczesciej nazywano: jack Oliver Harry Alfie Charlie Thomas Joshua Daniel James William jak widac, pewne trendy utrzymuja sie niezaleznie od kraju i narodowosci....Oliwie i Oliwiery krolu...
  • mamy jakie sa wasze Oliwie i czy piszecie oliwia czy olivia ? chyba bedzie cora i mamy chrapke na mala olivie
  • chcialabym sie spytac co sadzicie o imieniu Olivia mieszkam w Niemczech i tutaj to imie nie jest tak popularne jak w Polsce moja 10-cio miesieczna corka ma na imie OLIVIA LENA
  • Top Baby Names for 2004 After three years at the top, Emily has been unseated by Emma as the most popular girl name in the United States, while Jacob remained the nation's most popular boy name for the fourth year in a row. The BabyCenter Baby Names List, which is the largest private list available, was compiled from more than 310,000 BabyCenter members who had babies in 2004. Our list combines names with the same pronunciation but different spellings to give a more accurate view...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.