olivia

(6 wyników)
  • Cały czas nachodzą mnie refleksje. Moja dzidzia to już mała dziewczynka. Z malutkiej wiecznie śpiacej ale cudownej poczwarki zamieniła się w motyla. Jest niesamowita, cały czas gada, na czworakach biega jak mały samochodzik, staje przy meblach (choć o chodzeniu narazie nie myśli)i uwielbia swoją mamę czyli mnie, co napełnia mnie nieopisaną dumą! Oj ale ja ją kocham! Warto było się trochę pomęczyć rok temu!
  • Dziewczyny juz wiem, ze Olivia nie ma ani grypy ani anginy etc... Choc moze od tego sie zaczelo. Dziekuje za poprzednie rady i pomoc. Teraz potrzebuje znowu. Olivia dzisiaj rano obudzila sie z zapuchnietymi dziaslami i bialymi naroslami na dziaslach i jezyku. Nic nie chciala przyjac do jedzenia, ani nawet picia. Zadzwonilam do lekarza, a wczesniej rozmawialam z Kornelia, ktorej malutka coreczka Maja, jakis miesiac temu miala dokladnie ten sam problem. Otoz jest to ten sam wirus...
  • Dziewczyny Olivia miała przez pare dni wysoką gorączkę, ponad 39st, miała mniejszy apetyt i była marudna. Poszłyśmy do GP, lekarka zbadała ją i zobaczyła, że ucho jest lekko zaczerwienione - Olivia dostała więc antybiotyk. Lekarka nie była jednak do końca przekonana i ostrzegała mnie, że może pojawić się wysypka i to bedzie najprawdopodobniej ospa, gdyż grasuje po okolicy. Dzisiaj wysypka się pojawiła, ale zupełnie nie przypomina ona ospy, a raczej odre lub różyczkę. Nie wiem jaki...
  • Dziewczyny nie wiem co sie z nami dzialo Zaczelo sie od tego, ze w piatek Olivia zwymiotowala sniadanie i obiad i cala reszte a potem przestala jesc, wieczorem tego samego dnia wymiotowac zaczela moja mama, a noc spedzilam w toalecie ja. Sobota byla dla mnie potworna, nie moglam nic wziac do ust, wszystko mnie bolalo, kazdy miesien, kazda kostka i wszystko "podchodzilo do gardla", w niedziele poczulam sie ciut lepiej, ale za to wszystko przeszlo na mojego meza. Nigdy nie widzialam...
  • Macie moze jakis spoko?Możecie coś polecić?Bardzo prosze:) Chcielibysmy sie wybrac z naszym maluchem, ale nie bardzo sie orientuje gdzie jest cos takiego... Mieszkamy w pln.wsch.Londynie.
  • Moja Olivia zwariowała na punkcie tych stworzonek. Cieszy się z każdej rzeczy z nimi. Postanowiłam więc urządzić jej pokoik właśnie w teletubisie. I tu moje pytanie. Na ebayu widziałam mebelki z teletubisiami, ale niestety nie mogłam o nie powalczyć bo akurat pracowałam. Czy wiecie może czy jest jakakolwiek szansa by takie meble kupić w jakimś sklepie, w Anglii? Szukałam w paru miejscach, ale nigdzie nie znalazłam. Może ktoś coś widział?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się