Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      one

one

(4 wyniki)
    • Do rozpoczęcia tego wątku skłoniła mnie sytuacja z dnia dzisiejszego. Otóż w środku dnia żona będąc w pracy otrzymała od opiekunki naszego dziecka telefon z informacją, że "prawdopodobnie będziemy musieli się rozstać". Oczywiście pół dnia w pracy siedziała denerwując się co się stało, do mnie zadzwoniła dopiero po 15 żebym i ja nie miał zmarnowanego dnia, etc. Po powrocie do domu usłyszeliśmy od Pani Opiekunki, że jej choroba uniemożliwia jej dalszą pracę i w zasadzie to ona ma ...
    • 48 Poland (siedziba przy ul. Sapieżyńskiej 10), Call One (siedziba przy ul. Modularnej 3a) - czy ktoś mógłby napisać coś na temat pracy konsultanta telefonicznego: projektów, atmosfery, zarobków i ewentualnych problemów z wypłatą? :)
    • witam,czy ktoś z Was pracował w sklepie Pretty One?zostałam tam niemiło potraktowana przy czym poszłam wyjasnic zaistniała sytuacje a pani tam pracująca wyprosiła mnie ze sklepu słowami idz stąd nie jesteś ani moją znajomą ani koleżanką.Jeśli ktokolwiek z Was był na dniu próbnym w tym sklepie prosze o kontakt.
    • Jestem zrozpaczona:do wawy przeprowadzilam sie po szkole(mam licencjat)w sierpniu ub.r.Pół roku pracowalam tu w firmie wprowadzając dane do systemu księgowego,póżniej troszkę w gastronomii bo kasa większa,ale to znowu atmosfera przyprawiająca o wrzody żołądka,więc też odeszłam.Teraz szukam pracy i nic tylko akwizycja i ekspedientki do spożywczaków.Włosy z głowy sobie wyrywam pisząc 100 e-maila czy wydzwaniając do ogłoszeń z gazet.Sama już niewiem co żle robię JAK MAM SOBIE ZNALEŚĆ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się