one

(7 wyników)
  • W jednym z postów napisała, że jest prokurentem. Wydaje mi się, że w takiej firmie jaką jest PKO BP S.A. to chyba niemożliwe, aby ktoś z zarządu tutaj się rozpisywał. Swoja drogą - jeśli to prawda co ona pisze, że u Was wprowadzą "Ocenę 360'", to współczuję dyrektorom - mobberom. To naprawdę działa!
  • Mobbing jaki obserwujemy nie jest widzimisię kilku dyrektorów. To jest odpowiedź kadry menedżerskiej na patologiczne zarządzanie instytucją. Oni po prostu chcą przetrwać a funkcjonują w następujących warunkach : zalew ciągle zmienianych przepisów, niedobory kadrowe, nierealne plany, brak narzędzi do ich realizacji, ciągła presja centrali której nie interesują tłumaczenia. W takich patologicznych warunkach kadrze menedżerskiej nie zostaje nic innego, jak zarządzanie przez siłę, mobbing ( który...
  • Coraz mniej tu zaglądam i chyba całkowicie zrezygnuje z wypowiadania się tutaj, pomimo że moje wpisy miały na celu przedstawienie rzeczy wymagających naprawy, tak aby Bank funkcjonował jak jeden organizm. Czytanie rozmowy pomiędzy trzema tymi samymi osobami mija się z celem. Ukryty Wafel (dawny wredny pierog) wytyka innym łamanie regulaminu, a sam łamie regulamin i manipuluje. Czy to się kiedyś skończy? :) Postanowiłem przypomnieć 3 cytaty jakie przypadkowo wyszukałem naszego wielkiego pomo...
  • RMS(13)

Jakie są obowiązki Regionalnego Managera Sprzedaży? Czy jest to ,,wdzięczna" praca? Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać na tym stanowisku? Jeśli ktoś orientuję się w tej kwestii to będę wdzięczny za informacje. Z obserwacji ciężko mi wywnioskować co należy do zadań RMS ponieważ ten z którym mam do czynienia głównie zajmuje się ,,tabelkami";)
  • Od jakiegoś czasu zauwazam dziwne pomysły pracowników czg. Wy też zauważyliscie dziwne zachowanie i dziwne pomysły pracowników czg?
  • co robicie, żeby nie myśleć o pracy? o planach?
  • na każdych drzwiach wejściowych do banku jest naklejka, że nie wolno tam filmować (robić zdjec). Zatem jak trafi sie wam mystery shopper i bedzie wyjatkowo "intelygentny" - wówczas naciskajcie na przycisk napadowy a po przyjezdzie grupy informujcie, ze ta osoba! filmuje oddzial co generuje duze ryzyko - np. klient ten moze planowac napad na placówke itd - jak sciemniacy z centrali kupili sposób na sprawdzanie jakosci pracy w oddzialach - to my ich włoskim sposobem!!!! zobaczymy jak ostatecz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się