Dodaj do ulubionych

Pretty One

12.02.09, 21:51
witam,czy ktoś z Was pracował w sklepie Pretty One?zostałam tam niemiło
potraktowana przy czym poszłam wyjasnic zaistniała sytuacje a pani tam
pracująca wyprosiła mnie ze sklepu słowami idz stąd nie jesteś ani moją
znajomą ani koleżanką.Jeśli ktokolwiek z Was był na dniu próbnym w tym sklepie
prosze o kontakt.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 17:45
      zobac co pisza o firmie pretty one na forumie pod tym adresem a zobaczyc ze
      chyba nie warto zalowac. a tez nie dostalam prace i zalowalam az nie zobaczylam
      opinie pracownikow i bylych pracownikow

www.tkaniny.com.pl/forum/wypowiedzi.asp?idg=6&idw=3478
      • Gość: hej Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:02
        dzieki za link faktycznie nie warto zalowac:)
      • flamenco-2 Re: Pretty One 30.11.09, 13:42
        przepraszam, ale podany link jest juz niedostępny;/ czy moglby ktos krotko
        opisac prace w tym sklepie, z waszych postow widze ze nie za bardzo, ale
        dokladnie to jak to tam wygląda???

• Gość: SKLEP Pretty One Pretty One IP: *.xdsl.centertel.pl 17.01.10, 14:02
          Mogę wypowiedzieć sie na temat sklepu ...ogólnie praca jest przyjemna, dobre warunki pracy, co do zarobków to jak na taką firme można spodziewać się lepszych...ale niestety wiemy jakie mamy warunki rynkowe i jest to przez większość pracodawców wykorzystywane.
          • Gość: gosc Re: Pretty One IP: *.felixcom.3s.pl 07.10.11, 16:36

... zwolniono mnie bo miałam swoje zdanie , zdanie które było inne niż zdanie nowej menager W. ,,, mocne ogniwa się eliminuje ... Więc pewnie za niedługo firma pójdzie z torbami ....
    • Gość: A. Re: Pretty One IP: *.lanet.net.pl 11.03.10, 21:38
      nie wspominam miło naszej współpracy. czepialstwo, zła atmosfera w sklepie a na
      koniec zwolnienie mnie bez podania przyczyny. szczerze odradzam.
    • Gość: paweł-kierowca Re: Pretty One IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.03.10, 14:46
      A czy wiecie coś na temat kierowców.Złożyłem tam cv.Czy wiecie może czy kierowcy
      chwalą tą pracę.
      • Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 19:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: anonim Praca w Pretty One IP: *.cust.tele2.se 26.05.10, 01:05
          Szkoda, ze na forach na temat tej firmy wypowiadaja sie tylko osoby, ktore w
          pracy dla niej liczyly na duzo, a malo z siebie dawaly... Ja spedzilem tam
          najlepszy czas swojego zycia i wszystkich tam pracujacych, jak i kierownictwo,
          uwazam za wartosciowych ludzi. Atmosfera jest bardzo dobra, jak i sposob
          docierania kierownictwa do pracownikow. Wszedzie jest tak, ze trzeba spelniac
          stawiane Wam wymagania, a w tej firmie robi sie to wyjatkowo latwo wlasnie
          dzieki atmosferze. Nie piszcie negatywow jesli nie potraficie sie poswiecac
          pracy jaka wykonujecie. Powodzenia na przyszlosc.
    • Gość: i Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 20:43
      nie wiem
    • Gość: hmm Re: Pretty One IP: 85.222.87.* 10.11.10, 17:14
      praca tam wyglada tak ze jest caly etat i 1000zl do reki + 5zl za koszule a 9 zł za garsonke nawet spoko tyle ze tam ludzi niema dramat a menager Agata to juz wogule blond pereza
      • Gość: ehbdj Re: Pretty One IP: *.cdma.centertel.pl 11.11.10, 01:05
        Ojj tak w Pretty One PŁACĄ BARDZOOO MAŁO!!! SIMPLE również Polska firma i co? I ZAROBKI o wiele godniejsze!
    • Gość: kamila Re: Pretty One IP: *.felixcom.3s.pl 19.11.10, 12:29

polecam firma ktora doceni pracownikow i ich zaangazowanie Wielki plus za caloksztalt !!!
      • Gość: . . . Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 18:40
        Akurat...
        • Gość: .. Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 16:08
          firma do bani !!!!!!!! Odradzam KAŻDEMU
          • kocurek366 Re: Pretty One 27.01.11, 21:12
            wykorzystują człowieka na każdym kroku ile sie tylko da ... odradzam !!! już nie wiem ile było sprzątaczek albo prasowaczek zwolnionych .... pensje są smieszne ..
            • Gość: gość Re: Pretty One IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.11, 22:17
              Dajcie spokój - firma PORAŻKA, płacą żenująco, traktują pracowników bez szacunku. Ludzie pracują bo dziś z pracą krucho, ale jak ktoś znajdzie coś innego to ucieka z tej pseudo firmy jak najdalej. NIE POLECAM.
              • Gość: abc Re: Pretty One IP: *.elsnerow.waw.pl 22.02.11, 19:40
                a ja pracuję i zarabiam jako sprzedawca 2500 netto. Kto chce pracować ten pracuje, dużo dni wolnych - reszta narzeka - szczególnie ta, którą wyrzucono za kradzież :-))))))))))
                • Gość: oddana firmie :) Re: Pretty One IP: *.felixcom.3s.pl 02.03.11, 19:53
                  tak to już jest człowiek kradnie i jeszcze jest zły ze go za to zwolnili . powiem krótko do więżienia z takimi babami co do swojej torebki własność firmy wkładają !!! i dyscyplinarka !!! i po wypłacie !!! :)
                • Gość: biyou Re: Pretty One IP: *.cdma.centertel.pl 04.03.11, 15:44
                  2500 netto to chyba tylko w warszawie gdzie ciagle jest ruch!
                  • Gość: mała Re: Pretty One IP: *.cdma.centertel.pl 12.03.11, 21:27
                    Prawda, zarobki jak na tak prestiżowy sklep bardzo niskie! najniższa krajowa. W Simple płacą o wiele lepiej! Do tego brak jakichkolwiek konkursow motywujacych. Nie mowiac o podsumowaniu roku, wybieraniu najlepszych sprzedawcow itp!!!
                    • Gość: łooooo Re: Pretty One IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 16:12
                      porażka totalna...nie polecam...obiecują złote góry,potem z ciebie szydzą i cie wyśmiewają na każdym kroku...
    • Gość: adrianna257@wp.pl Re: Pretty One IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 10:55
      Witaj,a gdzie pracowałaś?
      Pozdrawiam
      • Gość: do malej Re: Pretty One IP: *.felixcom.3s.pl 30.03.11, 21:36
        Jak tu wybrać najlepszego sprzedawce , skoro co miasto to inny klient ... A badz my szczere i tak wybrano by kapusia za najlepszego sprzedawce czyli ...
        • Gość: eti Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 10:07
          jedna wielka fałszywa firma, tylko czekają żeby kogoś zmieszać z błotem i takkkkkk uwielbiają kapusiów i tych co w tyłek bez wazeliny wchodzą ... nie szanuję pracownika tylko zysk się liczy
    • Gość: Sonia Re: Pretty One IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.11, 08:47
      Kupuje ciuchy tej firmy od 2 lat i zawsze kiedy jestem tylko we Wroclawiu i Warszawie wpadam do salonow w Magnoli i Zlotych Tarasach po jakis nowy ciuszek.Super ekipa pan sprzedajacych ,az chce sie tam wracac .POLECAM
      • Gość: mrk Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 09:32
        Ja za to mam inne doświadczenia z odzieżą z kolekcji Pretty one zima 2011. Super garsonka, za super wysoką cenę, leży jak szyta na miarę, obsługa miła. Ale co się okazało podczas noszenia? Gniecie się jak byle jaki ciuch z wyprzedaży, spódnica- wygląda jak harmonijka, marynarka w łokciach u w okolicy pach podobnie. Stwierdziłam, reklamuję, za taką cenę się nie powinno tak gnieść. I co usłyszałam od rzeczoznawcy? Poinstruowali mnie jak mam prasować i przechowywać w szafie!!!! A ja myślałam, że to garsonka do noszenia.... Jeszcze raz zareklamowałam, załączyłam zdjęcie jak w niej wygląda się nieelegancko po 30 minutach noszenia. i co? i nic, nie przyjęli. Jest mi przykro, że taka marka, taka firma tak traktuje swoich klientów
        • Gość: do mrs Re: Pretty One IP: *.felixcom.3s.pl 14.05.11, 18:02
          wystarczy na przyszłośc spojrzec na sklad materialau - z tak a prorpo rzeczy z wyprzedazy nie oznaczaja szmaty nic nie wartego ubrania ida na wyprzedaz bo sa kolekcja z zeszlego roku lub sa to czesto ostatnie sztuki
          • Gość: łooooooj Re: Pretty One IP: *.ip.netia.com.pl 26.09.11, 16:34
            Tak ...atmosfera piękna co do obsługi a szczególnie ten piszczoł chudy ze Złotych Tarasów
            • Gość: szczery [...] IP: *.felixcom.3s.pl 05.10.11, 20:13
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: selena praca pretty one IP: *.system-sat.pl 06.11.11, 19:36
                ja jestem bylym pracownikiem pretty one masakra nikomu nie polecam ten chudy paszczor wiesia r wielka regionaqlna masakra jakas najgorszemu wrogowi nie zycze pracy w salonie pretty one
        • pullman22 Re: Pretty One 18.11.11, 20:28
          PORAZKA!!!!!Jestem stłaą klientką Pretty One. Niestety firma mnie rozczarowała podejściem do klienta. W październiku zakupiłam kolejny kostium z tej firmy. Niestety spódniczkę musiałam zwrócić do reklamacji. Już przy zakupie zauważyłam, że podszewka jest z innego materiału niż zwykle wszywane podszewki. W czasie chodzenia podszewka dźwiga się do góry i co chwilę musiałam ją poprawiać. Zgłosiłam problem w sklepie i zwróciłam spódniczkę do reklamacji w celu wymiany podszewki. Po dwóch tygodniach czekania firma zamiast wymiany podszewki wszyła tasiemki łączące podszewkę z spódnicą. Efekt był jeszcze gorszy w czasie chodzenia. Ponownie zwróciłam spódnicę do reklamacji w salonie w Bytomiu. Reklamacja została odrzucona a propozycja tak brzmiała" dla dobra klienta firma może wymienić podszewkę za opłatą 50 zł", gdyż wg ich "technika" podszewka jest właściwa dla tej dzianiny. Szkoda, że klientki są innego zdania. Czy tak się postępuje z stałymi klientami? Wymiana podszewki kosztuje firmę parę złoty (większym kosztem jest przesyłka paczek z rejklamacją), ale dla firmy nie liczy się zadowolony klient, gdyż dział który rozpatruje reklamacje patrzy jak zbyć klienta. Renomowana marka oferująca kostiumy biznesowe zamiast wymiany podszewki wszywa tasiemki, żeby podszewka z lipnego materiału nie dźwigała się. Porażka!!! Na stronie reklamują się, że ich stroje mają szyk godny COCO ChANEL!!! Reklamcję załatwili jak firma sprzedająca ciuchy na bazarze (HAŁTURA!!!!), a za swoj błąd każą sobie płacić.
          • Gość: firma Re: Pretty One IP: *.felixcom.3s.pl 21.11.11, 11:45

droga pani , firma ma prawo zażądac od pani pieniedzy gdyż pani zada wymiany podszewki - a poszewka jest cala i na 200 sprzedanych garsonek tylko pani ma problem z podszewka !
            • Gość: Zainteresowana Re: Pretty One IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 19:58
              Rewelacyjna marka na polskim rynku. W końcu ktoś pomyślał o seksownych , dopasowanych ubraniach dla kobiet. Jestem pod ogromnym wrażeniem tej firmy. Napewno zostanę jej wierną klientką.Panie we Wrocławiu założyły mi od razu kartę stałego klienta i wspaniale dobrały odpowiedni model wraz z koszulą i paskiem.Koleżanki w pracy były zachwycone moim wyglądem:)
            • Gość: ola27 Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 00:35
              a ja powiem tyle ze mi sie na belty zbiera jak widze logo tej firmy.Szyją beznadziejne garsony i koszule z lat 50tych,niby super modne i eleganckie a wygladaja jakby słuzyly na podtarcie dupy,kto dobiera te kolory,i ten material,to trzeba być downem do potegi.Wiekszosc klientek to chyba emerytki skoro to biorą,bo na takie ścierwo to moje oko patrzec nie moze.A plaszczyki to wygladaja jakby byly wyciete z dywanu.A ceny to juz wogole z kosmosu.ŻAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: anka_c Re: Pretty One IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.12, 23:49
                Żal to mi jest jak czytam poziom takich wypowiedzi.
                Nie znam marki, ale jak czytam negatywne komentarze na tym forum to mam wrażenie, że to musi być świetna firma ponieważ poziom ludzi wypowiadających się o niej źle świadczy o nich samych a bynajmniej nie o marce. To stawia bardzo wysoko Pretty One na przeciwległym krańcu do tego motłochu co kala swoja głupotą i płytkimi wypowiedziami jakikolwiek temat.
                Chyba zajrzę w najbliższym czasie do salonu Pretty One. Musi być to coś wyjątkowego. A Paniom co to nie potrafią sklecić wartościowego zdania na kształt konstruktywnej krytyki proponuje powrót do podstawówki lub zwyczajnie przeczytanie elementarza.
                • Gość: matka Re: Pretty One IP: *.unknown.vectranet.pl 30.03.12, 17:17
                  Tia, a Ty pewnie jesteś jednym z managerów i tylko dlatego tak się zachwycasz. Firma wyjątkowa pod względem wykorzystywania i upokarzania pracowników za żenujące pieniądze. Jeśli komuś odpowiada praca po 13 godzin bez przerw i z ciaglymi pretensjami od gory, to powodzenia.
                  • Gość: Izka Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 22:54
                    swietne panie w Zlotych Tarasach???buahhaha ;)
                    ktos cierpi na narcyzm..niestety nie poczulam sympatii do zadnej z pan wymienionych..a pani kierowniczka o wszystkie rozumy pozjadala.Firma nie jest godna polecenia skoro ciagle rekrutacje przeprowadzaja,do tego negatywne opinie bylych pracownikow,bylam 2 lata temu i jak widac rekrutacja nadal trwa..porazka.
                    • Gość: kokoszka Re: Pretty One IP: *.unknown.vectranet.pl 12.04.12, 09:50
                      Nic dziwnego skoro traktuja pracownikow jak scierwa.
                      • Gość: ... Pretty One IP: *.felixcom.3s.pl 10.09.12, 07:38
                        w firmie panuje wielki nie ład ciągła rotacja menagerów , z brakiem podstawowej wiedzy , śmieszne że sprzedawca robi wiecej niż menager , który tylko stoi i nażeka jak mu źle bo ma 4 tysiąe , czsem 5 tysięcy . ... żenada kiedyś było lepiej
                    • Gość: gosc Re: Pretty One IP: *.wlnet.com.pl 06.03.14, 15:52
                      ciekawe gdzie szyja ciuchy i czy tam płaca dobrze/ ciekawe ciekawe ciekawe jaka maja tradycje i polityke firmy....bo ich ciuszki cos mi sie wydaje ze sa zadrogie nawet jak dla bogatych a tym bardziej inteligetnych osob które kupia sobie w tej cenie od projektanta prosto i tylko szyte dla nich!
                      • Gość: ex pracownik Re: Pretty One IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 18:14
                        Szyja w Jozefowie..byłam pracownikiem tej firmy..za moich czasow szefowa produkcji byla Irenka - konfident nr1 , z tych co to z usmiechem na twarzy krew wypija. dziury nie zostawia. Włascicielka firmy z tego co sie mowilo to byla milicjantka, to chyba wiadomo KTO TO, Nawet swoja synowa za śmiecia miala, dla nikogo szacunku..PIP tam by mial co robic, gdyby sie dziewczyny odwazyły skarzyc za mobbing. Wszedobylskie kamery..tam mile widziane wrecz porzadane kablowanie. Szwy byly mierzone co do milimetra, jak mial byc 1cm,a nie bylo, prucie i ladowanie na dywaniky u pani Marii wlascicielki. Praca w tej firmie dla ludzi o mocnej psychice i jeszcze mocniejszych nerwach.Placa zenujaco niska za tak wygorowane wymagania. Nie polecam najorszemu wrogowi
                        • Gość: zadowolona Re: Pretty One IP: *.205.156.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.06.14, 08:49
                          Chyba zalujesz,ze juz tam nie pracujesz. Ja pracuje i jestem bardzo zadowolona. Bardzo zaluje, ze pani Irena jest na emeryturze. To najlepsza szefowa jaka znam. Musialas badziewic to ci zwracala uwage. Wyrzucili cie to teraz sie mscisz wpisem. Slabo zarabialas bo sie lenilas. Ja zarabiam ile chce. Praca jest. Pensja zawsze, a nie jak w innych firmach musisz prosic o pieniadze. Przyszly niedawno dziewczyny z innej firmy i maja nie zaplacone po 8 tys. A szefostwo bardzo uczciwe. Pani maria jest wymagajaca, ale to jej firma. Mamy prace. Firma rozwija sie. Napewno widzisz i ci zal. Przyjdz do pani Marii i popros to moze cie przyjmie jeszcze raz. Nie wierzcie jej. Ja pracuje ponad 10 lat i nie zaluje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka