Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      owsiki

owsiki

(6 wyników)
    • Robił ktos juz próbę plasterkową na jaja owsików w pełni księzyca? Na czym to polega? Skąd wziac plaster czy szkiełko? Opiszcie to badanie. Dzięki.
    • Witam wszystkich. O jakiegos czasu zastanawiam sie, czy istniej korelacja pomidzy owsikami a candida. Po krotce opisze problem. Mam dowjke dzieci, 4 i 2 lata. Dzieciaki niegdy nie mialy alergii, za to czesto chorowaly szczegolnie na zapalaniea uszu. Oczywsicie jedynym sposobem, lekarzy na uszy byly antybiotyki. Dzieci byly na naprawde dlugich kuracjacach antybiotykowych. Na poczatku wrzesnia dzieci strasznie cos uczulio, lekarze oczywiscie wyrokowali, pomysly byly rozne : rumie...
    • Witam, spotkałam się ostatnio z opinią , że grzyb też może dawać objaw zgrzytania zębami - potwierdzacie?
    • czasami zdarza sie, ze swedzi mnie... odbyt. Czym to jest powodowane? Czy ktos z Was tez tak ma? Czy to swiadczy o tym, ze pozbywam sie grzybow razem z wydalanym kalem?
    • moja córka (7 lat) często choruje-przeważnie gardło i oskrzela.brała już z 7 antybiotyków w tym roku. nie ma apetytu,ale za to słodycze mogłaby jeść całymi tonami.często boli ją głowa,brzuch, często ma problemy z wypróżnianiem.chciałabym zrobić badania na obecność "grzybków", bo z tego co tu u was poczytałam to jestem nieźle przerażona. córka jest jakiś tydzień po antybiotykach, miałam czekać jakieś 2 tygodnie i zacząć od badań ogólnych plus badanie na pasorzyty i grzyby. jednak t...
    • -- Ostatnio jak byłam w Polsce ,zrobiłam małemu badania na pasożyty(nic nie wyszło)Ale słyszałam tez ze nicienie mogą nawet siedzieć w mięśniach? Czy jest możliwe ,ze przy okazji stosowania tej diety dla grzybiarzy, mozna tez i to paskudztwo wytępić? Wyczytała tez ze pełnia księzyca ma tam jakiś wpływ na to ,ze robactwo zaczyna wyłazić, od paru dni też zaczynam się dokładniej przyglądać zrobionym przez malca odchodom i może mam zwidy,albo to autosugestia, ale widziałam masę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się