31.10.05, 00:38
czasami zdarza sie, ze swedzi mnie... odbyt. Czym to jest powodowane? Czy ktos z Was tez tak ma? Czy to swiadczy o tym, ze pozbywam sie grzybow razem z wydalanym kalem?
Obserwuj wątek
    • paszczak44 Re: swedzenie 31.10.05, 07:50
      Może to owsiki- nie zauważyłeś żadnych robaków?
    • nowajulka Re: swedzenie 31.10.05, 09:44
      Owsiki alno candydoza.albo hemoroidy..........ale pewnie to pierwsze........
      • aneton Re: swedzenie 31.10.05, 11:42
        wydaje mi sie, ze to nie sa owsiki, nie swedzi mnie caly czas, tylko zazwyczaj
        po zrobieniu kupki, ale nie za kazdym razem. Wydaje mi sie,ze to raczej
        kandydoza.
        Nie zdawalam sobie sprawy, ze istnieje cos takiego jak kandydoza, poki nie
        odkrylam przez przypadek tego forum. Jestem alergikiem, odczulam sie, kiedys
        leczylam nieistniejace wrzody i jelito drazliwe. Mam wiele dolegliwosci, ktore
        Wy juz tutaj opisaliscie. Przeszlam na diete i mam nadzieje, ze po niej sie nie
        chudnie bo nie mam z czego sad Poza tym pije citrosept, wit. B, C, lacidofil,
        siemie lniane. Czytalam tez o babce plesznika, nie wiem czy lepiej pic ziarenka
        czy w proszek. Nie wiem, co jeszcze powinnam zastosowac?
    • grzesio22 Re: swedzenie 31.10.05, 11:35
      Miałem kiedyś podobne problemy jak Ty.Potworne swędzenie odbytu,czarne
      śluzowate stolce oraz wraz z wypróżnianiem była zawsze obecna krew.Po miesiącu
      intesywnego leczenia(dieta,probiotyki,zapper,citrosept,wilcacora,suplementy)
      moje problemy z tym związane się skończyły.Myślę,że przy zastosowaniu
      odpowiednich leków i żelaznej dyscypliny żywieniowej Możesz w miarę szybko
      pozbyć się tych dolegliwości. Pozdrawiam grześ
    • grakit Re: swedzenie 31.10.05, 11:54
      Od kiedy u mnie choroba sie ujawnila to ja to tez mam. Jest to normalny objaw
      przy grzybicy. Jesli swiad jest dokuczliwy to kup sobie clotrimazolum(krem) i
      smaruj odbyt lub dobre sa tez czopki exmykehlsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka