Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      paciorkowce

paciorkowce

(5 wyników)
    • Witam wszystkich,pozwolilam sobie zalozyc nowy watek moze dowiem sie cos nowego o tym paskudztwie. 1,5 msc,temu robilam Frankowi badania zywej kropli krwi,u takiej pani Dr.biolog.Ta pani ogaldala jego krew pod mikroskopem (powiekszenie10.000).Niestety na poczatku nie potrafilam otworzyc wszystkich zdjec i video)po tygodniu przyslala mi je jeszcze raz. Nie dawalo mi to wszystko spokoju,bo z Frankiem zaczelo sie cos niedobrego dziac,dlatego odstawilam mu antybiotyki.Z dnia na dzien ...
    • Witam!!! Czy ktoś a Was ma wiedzę czy podwyższone ASO <400-norma 200> i dodatni lateks mają coś wspólnego z boreliozą, czy jest to ewidentnie sprawa reumatyczna??? Dodam, że IgG mam 22, IgM nieobecne. Pozdrawiam
    • Moje objawy pokrywaja sie z candida. Ale leczac candide nie widze efektow poprawy. Mialam swego czasu wiele objawow candidy, wiele z nich odeszlo w miare leczenia ale to co pozostalo nie chce sie od roku wycofac. Nic nie pomaga oprocz peniciliny i zithromyciny, ktore to antybiotyki daja wielka poprawe, ale potemn zaraz wszystko powoli wraca... Co mnie gnebi to ciagle chore zatoki i katary trwajace po miesiac, dwa infekcje katarowe, kaszel, bole uszu -wszytsko na tle bakteryjnym (p...
    • Czy ktoś miał? Jeśli tak, to kiedy? I czy wtedy była już borelioza?
    • Mam zapytanie czy w boreliozie może być podwyższone ASO? Zrobiłam badanie i okazało się, że mam wynik wysoko ponad normę. Czyli norma górna jest 200 a ja mam (bagatela) 456.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się