paciorkowce

(5 wyników)
  • Witajcie!!! Chcemy podejść do 2 in vitro,piszę chcemy,bo na razie to raczej wszystko pod 'górkę'. Najpierw problem z ureaplasmą-co prawda dość szybko uporaliśmy się z tą wrednotą,a teraz okazuje się ,że jestem nosicielką paciorkowca.Nie mogę jednak pojąć,dlaczego 'wyszło' to dopiero teraz,przecież miałam już robione kilkakrotnie wymazy.Mój gin stwierdził,że nie przeszkadza to przy in vitro, bo może je zrobić przy osłonie antybiotyków,ale ma wpływ na ewen.ciąże.Nie wiem już sama...
  • 2 razy bralismy antybiotyk z mezem...za pierwszym razem zwalczylismy ureoplasme, ktora juz nie wrocila...a paciorkowca sie nie da zwalczyc!!!!!!!! niewiem co jest...przeciez mielsimy razem antybiotyk podany..ja mialam antybiogram zrobiony...a moze na mnie antybiotyk podzialal a na meza nie???bo w koncu ja mialam antybiogram a maz przeciez nie byl abadany... co myslicie??? k.
  • Z wyników mojego męża wyszło że ma w nasieniu bardzo dużą ilość paciorkowców.Wiecie może co to wogóle jest,jak się leczy i jak długo oraz czy mają wpływ na płodność.Za miesiąc mamy podchodzić do in vitro a teraz to już sama nie wiem.z góry dziękuje Pozdrawiam
  • W wymazie z pochwy wyszedł mi: Escherichia coli - liczne i brak Lactobacillus spp. Czy w takim wypadku doktor zrobi mi drożność?? Dodam, ze wczesniej leczyłam sie z paciorkowca i tez miałam brak pałeczek kw. mlek. Teraz kończe juz drugie opakowanie Lactovaginalu i co ? - dalej mam brak!!!:(( Dlaczego jak miesiac temu robiałm posiew to wyzedł mi paciorkowiec a ta Coli nie a teraz jest? Prosze Was o porade?
  • dziewczyny, czy wiecie, czy mimo utrzymujacych sie plamien, wrecz nawet wyglada to jak poczatek @, czy w takim stanie rzeczy, mozna przyjmowac powyzsze specyfiki? czy jednak z jakiegos powodu lepiej nie? w zeszly wtorek mialam histero, w srode i czwartek zaczely sie lekkie plamienia, jednak juz od piatku pojawila sie jakby @, mimo, ze bralam antykoncepcje (ivf), byl to moj ostatni dzien na Cilescie! i tak do dzis... nie wiem o co chodzi, wczoraj dzwonilam do Taszyckiej, ale zapomni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się