Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      panele

panele

(4 wyniki)
    • stoje przed wyborem jaką podłogę zrobić. mieszkanie ma 2 pokoje, bardzo chcialabym miec ciemną podłogę np. wenge, ale nie wiem czy nie zmniejszy mi to bardzo mieszkania optycznie. a poza tym, co najwazniejsze, nie wiem czy wybrac panele np. typu quick step czy parkiet??? ceny sa podobne, a nie mam jasno sformułowanych poglądów ktore rozwiązanie jest lepsze. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam
    • pierwszy !!!! i muszę powiedzieć że jak na "klocek" to nawet mi się podoba :)
    • Jak w temacie. Kto ma doswiadczenia w tym temacie. Czy deska barlinecka lub panel sie do tego nadaje.Czy ktos ten temat przerabiał i miał mozliwość obejzenia takiej realizacji np. po roku. Proszę o wypowiedzi. Pozdrawiam .
    • Centrum Południowe: www.studioa-r.com/imgb/centrumpd.jpg www.claude-vasconi.fr/projets/wroclaw/wroclaw.htm Centrum Zachodnie: www.apa97.rok.pl/img/pub/07.jpg www.apa97.rok.pl/img/pub/08.jpg www.apa97.rok.pl/img/pub/06.jpg www.apa97.rok.pl/img/pub/05.jpg www.impressio.pl/Panel/zdjecia/koncepcje/114d.jpg www.impressio.pl/Panel/zdjecia/koncepcje/113d.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się