Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      panele

panele

(14 wyniki)
    • Czy ktoś może mi polecić gdzie kupić tanie i dobre panele podłogowe we Wrocławiu? Najlepiej klasa AC4 7, 8 lub 10 mm. Dziękuję
    • Panele(7)

Poszukuję jakiegoś porządnego sklepu z panelami na terenie Wrocławia. Znacie może jakiś?? I jakie firmy polecacie. POzdr.
    • Byłam ostatnio w LEROY MERLIN, mają dość duży asortyment, tylko zastanawiam się jak kształtują się ich ceny w porównaniu do np.: Praktikera, Obi, Castoramy? Gdzie można kupić tanio panele oraz płytki do łazienki i kuchni?
    • Czy ktos z Was robił ostatnio schody i moze kogoś polecić, oczywiście zależy mi na jakości i rozsądnej cenie. Nie szukam żadnych bajerów, mają to być proste schody na antresole, ale są cześcią pokoju więc musza się prezentować. Szukam też paneli drewnianych, myślę o desce barlineckiej ale może macie inne dobre propozycje. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
    • WWW.RAFMAR_FLOOR.W.INTERIA.PL WROCŁAW
    • Witam mam do wykoczenia mieszkania i niektorzy fachowca chca ceny kosmiczne np Kafle od 60-110zl zam Gladz 25zl Panele 20zl malowanie 10zl dwukrotne punkt elektryka 85zl hydraulika punkt 180zl Czy ktos moze wpsac ile teraz placil i ewentualnie podac kontakt do sprawdzonego fachowca w cenach umiarkowanych
    • poszukuję dobrego i niedrogiego rzeczoznawcy od podłóg z Wrocławia.macie jakieś namiary?dzieki
    • Przymierzam się do zakupu mieszkania w tym roku i rozważam zarówno rynek pierwotny jak i wtórny. Kupił bym najchętniej nowe ale troche mnie przeraża samodzielne wykańczanie mieszkania a zwłaszcza cena. Proszę więc doświadczone osoby o orientacyjny szacunek ile kosztuje wykończenie mieszkania 2 pokojowego 55m w następującym stanie: Na ścianach tynki gotowe do malowania, podłoga wylewka, brak stolarki wewnętrznej i armatury sanitarnej. Żadnych luksusów nie chcę, chińskiej supertaniej tand...
    • Jakie są obecnie ceny rynkowe wykończeniówki. Interesują mnie ceny:Ułożenia płytek na podłodze, parkiet , hydraulika malowanie .wyrównanie ścian. Chcę zrobić kalulację kosztów przed rozmowami z fachowcami Pozdrawiam
    • Chcę sprzedać dziesięcioletnie mieszkanie- 2 pokoje. Jest w stanie do odświeżenia, czy opłaca się inwestować przed sprzeadżą, czy to tylko dodatkowy wydatek, który się nie opłaca?
    • Cześć szukam informacji obiektywnej - czy deska barlinecka czy parkiet, ceny wstepnie skłaniają mnie ku desce, ale mam wątpliwości, może ktoś poleci dobrą w miarę przystępną firmę, sprawdzoną pozdrawiam abrax@provider.pl
    • Bardzo prosze o pomoc. Poszukuje kogos kto fachowo polozy mi gladzie i panele, najlepiej jakas mloda osoba, ktora zrobi to szybko i sprawnie. Wczoraj mialam poleconego fachowca a on gladzie w 25 m pokoju chce klasc minimum 2 tygodnie, blagam pomozcie !!
    • W zwiazku z zamiarem kupna mieszkania mam poważne pytanie i oczekuje konkretnych odpowiedzi: 1. ile kosztowałby remont łazienki oraz wc (po podłodze raze około 8m2+ściany) - remont kapitalny z położeniem kafelek oraz zakupem wanny, umywalki itp. 2. remont kuchni razem z zakupem kuchni na wymiar (około 15m2) 3. położenie paneli podłogowych około 30m2 z góry dzięki za odpowiedzi
    • Witajcie, Zastanawiam się nad zakupem parkietu. Na co zwracać uwagę przy wyborze? Gdzie we Wrocławiu lub okolicach można kupić dobrej jakości parkiet? Ile kosztuje ułożenie parkietu za metr? Czy moglibyście polecic jakiś dobrych fachowców? Proszę o odpowiedzi na forum lub na maila gazetowego. Z góry dziekuję. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się