Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      panele

panele

(4 wyniki)
    • Witam szanowne Koleżeństwo!!! Czy ktoś może z Was jest na etapie wyboru paneli podłogowych. Chciałbym dowiedzieć się, czy jakieś konkretne firmy które polecacie. Ja napaliłem się na panele okleinowane „Viktoria” z Barlinka, jednakże rozmowa ze sprzedawcą z Praktikera oraz opinia tak zwanego fachowca ochłodziły mój zapał. Podobno po roku rozsychają się i okleina odstaje miejscami od HDF. Kochani jeśli macie jakieś opinie na temat jakichkolwiek paneli lub możecie coś...
    • Mam mieszkanie do odbioru już za 2 miesiące, przygotowuję się zatem do jego urządzenia. W związku z tym chciałam się Was poradzić co lepiej położyć w pokojach panele czy parkiet, no i jeśli można wiedzieć to jaki byłby najlepszy? I oczywiście co z podłogą w kuchni czy położyć cieplejsze panele czy trwalszą terakotę ?
    • kupiliśmy mieszkanie u developera i już wiemy że sąsiedzi pod nami są głośni i słychać ich rozmowy w naszym mieszkaniu, jak zatem wyciszyć podłogę aby nie było słychać tych rozmów po położeniu paneli?
    • Akustyka(20)

Jeśli macie doświadczenia to podzielcie się z innymi. Za 1/2 roku przeprowadzamy się do nowego mieszkania. A tu wszędzie słyszę, że te nowe mieszkania są okropnie akustyczne. Może macie metody na wyciszanie ścian tak by nie słyszeć i nie być szłyszanym? Podpowiedzcie co zrobić by żyło się lepiej w nowym, wumarzonym i drogim mieszkaniu. Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się