Forum Kultura Muzyka Strawberry Fields
ZMIEŃ
      papa dance

papa dance

(7 wyników)
    • Tylko jeden zespół zasługuje na to by uświetnić pęknięcie granicy 15 tysięcy wpisów na Forum. Mowa oczywiście o legendzie prog-popu, polskich The Beatles, Beach Boys i Clash w jednym, czyli Papa Dance! Proszę umieszczać swoje propozycje. Później to podliczymy. Moje typy: 1. O la la 2. Nasz Disneyland 3. Galaktyczny zwiad 4. Ona była inna 5. Lot na wyspę 6. Te głupie strachy 7. Czy ty lubisz to co ja 8. Kamikadze wróć 9. Panorama Tatr 10. Tatuowana róża 11. Historyjka z talii ...
    • Wreszcie nie tylko Wikipedia, ale i strona wydawcy potwierdza: Poniżej krytyki Papa Dance W sprzedaży ok 15.03.2008 Papa Dance Papa Dance W sprzedaży ok 15.03.2008 I pierwszego dnia wiosny koncert - "Poniżej" w całości dla 100 tysięcy osób na zamknięcie Stadionu X-lecia ;(
    • Slucham audycji Piotra Kaczkowskiego i stwierdzam, ze to jednak prawdziwy profesjonalista jest. Wlasnie puszczal utwory nowego New Order, ale fajne, czekam na nowa plyte. Czy sa ludzie na forum sluchajacy jego audycji? Dla mnie kazda audycja to male swieto, to rytual. Juz wiele zespolow poznalam dzieki jego audycjom. Tasiorka
    • Czyli zabawy w odwracanie watkow Cze ciag dalszy :) A temat chyba jest trudniejszy, bo zwykle jest na odwrot : cos nas zachwyca, ale pozniej powszednieje lub wrecz zawstydza. A mnie sie ostatnio zdarzylo cos odwrotnego. Wyciagnalem z lamusa winyl Cheap Trick ( w ramach odwracania formatu analogowego na cyfrowy) pt Dream Police, ktory daaawno temu kupilem za grosze na Flohmarkcie w Niemczech, przesluchalem raz i zawyrokowalem : Supertramp dla ubogich i plyta zaczela kolekcjonowac...
    • 24 kwietnia, klub PARK. Podczas koncertu ma być kręcony teledysk (wsteczna antycypacja "Newyorkewra"). Bilety: 10 zł normalny, 5 zł STUDENCKI. <palacz>
    • serwisy.gazeta.pl/cjg/1,50501,4084860.html bez dwóch zdań.
    • O walorach muzyki wykonywanej na żywo i jej wyższości nad tą słuchaną z płyt nie trzeba (chyba) nikogo przekonywać. Dlatego jeśli są wątki o ostatnich muzycznych nabytkach czy też płytach słuchanych w danym miesiącu, to przyda się też i taki, w którym można by zamieszczać relacje ze swoich najświeższych koncertowych doświadczeń.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się