Forum Kuchnia Wyposażenie kuchni
ZMIEŃ
      piekarnika

piekarnika

(281 wyników)
    • Witam . Planujemy kupić piekarnik elektryczny ( do zabudowy ), w stylu rustykalnym/retro , kolor stalowy / srebrny. Czy mógłby ktoś poradzić z jakich firm są najlepsze, najbardziej funkcjonalne i energooszczędne ?
    • Potrzebuję pomocy w poszukiwaniu piekarnika. Chciałabym żeby miał: - funkcję samoczyszczenia (wiem, że jest kilka opcji - emalia katalityczna, czyszczenie pizolityczne i czyszczenie parowe - nie wiem, która najlepsza), - teleskopowe prowadnice - chłodne drzwiczki, ewentualnie blokadę. I cena - tak do 1500 maksymalnie. Czy znajdę coś fajnego z takimi funkcjami? Bardzo proszę o typy.
    • W przeciągu kilku najbliższych miesięcy chciałbym zostać posiadaczem piekarnika do zabudowy. Szukam dobrego i ładnie wyglądającego piekarnika. Chodząc ostatnio po necie natrafiłem na coś takiego - www.press.amica.pl/pl/pr/181025/piekarnik-integra-ebi-81074-c-zdobyl-red-dot-honourable-mention-2011 - piekarnik Amica (dokładnie model INTEGRA EBI 81074) , który dostał nagrodę w miedzynarodowym konkursie wzornictwa!! ... Troche mnie zatkało, bo Amica miewała rózne recenzje (choc do dziś mam je...
    • Witam, Potrzebuję mikrofali z funkcją piekarnika ( termoobiegiem?). Rozglądam się po sklepach ale nazwy nic mi nie mówią. Czego oczekuję ? Chcialabym żeby potrawy ładnie się zapiekały ( uwielbiam różnego rodzaju zapiekanki) i można by było w niej upiec ciasto. Pewnie wiekszość z was zaproponuje mi piekarnik z funkcją mikrofali ale ja wolałabym jednak odwrotnie ze względu na miejsce.... proszę o rady !
    • Kupiłem piekarnik Amica w lipcu 2010r. od lipca miałem już trzy awaria poczynając od - mocowania dolne szyby zewnetrznej poprostu pękły (wrzesień 2010) - mocowania górne szyby zewnetrznej pekły (listopad 2010) - szyba zewnetrzna piekarnika poprostu się rozszypala podczas pracy nie dochodzac i nic nie robiąc przy piekarniku sam wystrzeliła (kwiecień 2011) Po wielkich trudach wyslanych zdjęciach uznano reklamację ale do dnia dzisiejszego nie naprawiono mi sprzętu. Pani na infolinni powied...
    • musze kupic piekanik do kuchni. wybrałem piekarnik Gorenje: www.skapiec.pl/site/cat/332/comp/485249_komentarze/ ma mniej funkcji niż Amika ale za to ma potrójną szybę. Czy to dobry wybór czy w tej cenie można dostać coś lepszego. Proszę o opinię.
    • jak w temacie. szukam piekarnika elektrycznego (samego, bez górnej płyty, póki co), do 1000zł - 1200zł. Najistotniejsze są dla mnie: - wygląd (ma być w miarę nowowczesny, bo mam świeżo zrobioną kuchnię, kolor jaki by mi pasował to coś z ciemnego - czarny, szary, brąz) - elektroniczne sterowanie - aby się za mocno nie nagrzewał, bo mam małe dzieci Widziałem fajne piekarniki Amici z serii Inegra czy jak jej tam, podobno dają też na nie 5 lat gwarancji. Czy ktoś z Was używał takiego piekar...
    • Witam, szukam piekarnika w kolorze czarnym, który będzie po prostu porządny i wygodny w urzytkowaniu. Nie zależy mi na jakiś konkretnych funkcjach. Fajnie gdyby miał jakąś opcję samoczyszczenia i z tego co czytałem to równierz prowadnice teleskopowe się przydają. Granica cenowa to 1500 zl. Mam dwa typy, które spełniają moje kryteria. Proszę was o poradę który radzicie wybrać, lub ewentualne typy i wasze propozycje, z góry dzięki. Poniżej porównanie obydwu. www.ceneo.pl/ProductsComparis...
    • Szukam prostego piekarnika, z minimalną ilością elektroniki. Wpadł mi w oko Amica ZEN, ale (1) nie ma funkcji czyszczenia pyrolitycznego, (2) czarne pokrętła jakoś mi nie pasują do reszty. Kojarzycie jakieś inne piekarniki, które mają: 1. regulację temperatury w zakresie 30-300st. C (minimum 50-250st. C) 2. selektywny wybór funkcji pieczenia (dół/góra/grill/termoobieg) 3. funkcję czyszczenia pyrolitycznego Może być jeszcze zegarek/timer, ale niekoniecznie. Żadnych programów, ekranów ...
    • Mam mała kuchnie i chcialbym zabudować w niej maly piekarnik i mikrofale w jednym. Polecicie mi jakies dobre urzadzenie , ktore laczy obie funkcje?
    • remontuje kuchnie. projektantka , która mi pomaga twierdzi,że piekarnik nie może być przy lodówce. Czy wiecie coś na ten temat?
    • Bardzo Was proszę o radę jaki komplet: piekarnik + mikrofalówka wybrać do zabudowy w słupku. Zależy mi na opiniach dotyczących firmy i konkretnych modeli. Ważne są dla mnie zarówno funkcje jak i wygląd sprzętu (będą zamontowane obok siebie) Z góry bardzo dziękuję :)
    • Kochani mam pytanie, zamierzam kupić kuchenkę mikrofalową, ale wiekszość osób twierdzi ze odgrzewane jedzenie z niej jest niedobre, gumowate i najczęsciej używają jej do np przyrządzania popcornu.Zastanawiam się czy nie lepiej kupić takiego mini piekarnika o mocy ponad 1000 Vat może byłby lepiej wykorzystany niż mikrofala i jedzonko podgrzewane czy np. pizza byłyby lepsze.Jeśli ktoś posiada taki mini piekarnik i mógłby udzielić podpowiedzi to bardzo proszę.Z góry dziekuję za odpowiedzi.
    • pytanie mam , czy to prawda że na czas czyszczenia pyrolizą trzeba wymontować te prowadnice? czy to jest kłopotliwe ? Czy warto mieć te udogodnienia? Jakie piekarniki mają to w swoim wyposażeniu? Znalazłm poki co z "najtanszych" z pyrolizą i prowadnicami model AEG Competence B 5941-5-M. Moze ktos zna tansze modele z tymi funkcjami ?? A moze jednka nie warto przepłacać. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
    • mam pytanie, czy jest sens wydawania ponad 2000 zl na piekarnik z funkcjami typu autopilot (piekarnik sam dobiera czas pieczenia, intensywność itp do rodzaju przygotowywanej potrawy, utrzymywanie ciepła i innymi bajerami, czy w praktyce używa się tylko podstawowych funkcji piekarnika. pytam się, gdyż to mój pierwszy piekarnik w życiu i nie wiem czy te funkcje się rzeczywiście przydają..... np taki: www.medialider.pl/piekarniki/bosch-hba-36b650.html
    • Czy umiejscowienie piekarnika w zabudowie nad lodówką mającą 122 cm wysokości to dobre rozwiązanie? Mam b. małą kuchnię. Zalezy mi na trochę większej lodówce (takiej ok. 122 cm) a nad nią w jednym słupku planuję zamontować piekarnik Samsunga z mikrofalą. Czy ktoś wybrał podobne rozwiązanie?
    • Witajcie, Mam zamiar kupic kilka sprzetow AGD. Moje wybory padly na kilka urzadzen. Prosze was o opinie i wskazowki w trzech tematach: 1. Lodowka wybralem AEG : www.aeg-electrolux.pl/node146.asp?ProdID=12107 2. Plyta indukcyjna Elektrolux: www.electrolux.pl/node38.aspx?productid=10451 lub www.euro.com.pl/plyty-do-zabudowy/electrolux-ehd68210p.bhtml?gclid=CLH8kbfS6ZwCFUgTzAodBR62kQ 3. Piekarnik Siemens: www.oleole.pl/piekarniki-do-zabudowy/dane-techniczne-siemens-hb-...
    • Witam, zastanawiam sie nad piekranikiem www.ceneo.pl/1172049s www.ceneo.pl/230656 www.ceneo.pl/1599657 Wiecie moze,jak sie sprawuja? najbardziej mi sie podoba ten Samsung, ale czy ta firma robi dobre piekarniki?
    • Zastanawiam się nad zakupem piekarnika z mikrofalą czy ktoś ma takie cudo.
    • mam pytanie. czy są w sprzedaży małe piekarniki, mniej więcej wielkości mikrofali, z jednym poziomem pieczenia. ale żeby nie była to mikrofalówka z funkcją pieczenia, tylko normalny piekarnik.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się