Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      pilne

pilne

(18 wyników)
    • Czy wiecie jak wygląda rekrutacja w ARR w Warszawie?? Jaka jest atmosfera pracy w tej Agencji, jaki pakiet socjalny dla pracowników, jakie wynagrodzenie. Dzięki z góry za wszystkie podpowiedzi. pozdrawiam
    • Wymagania: doświadczenie zawodowe - najlepiej na podobnym stanowisku (praca biurowa); j.angielski - komunikatywny (w mowie i piśmie). Standardowe prace związane z prowadzeniem sekretariatu - 5 x w tygodniu, 8 godzin dziennie, bez nadgodzin.
    • Hej Za kilka dnia mam zacząć pracę w Złotych Tarasach. Koś z Was tam pracuje?? A może ktoś kto dojeżdża spoza Warszawy?? Ja będę dojeżdżać
    • Byłabym wdzięczna za informacje ile zarabia sie w dziale HR (zasoby ludzkie, albo poprostu kadry)w banku w Warszawie. Jest ta informacja mi potrzebna na rozmowę kwalifikacyjną. Pozdrawiam
    • zostalam zaproszona na rozmowe - stanowisko relatioship manager - ide jutro. Z info na stronie mozna sadzic iz bedzie to ciekawa i rozwojowa praca....oby Bede wdzieczna za wszelkie informacje - jaka atmosfera? Jakiego rzedu zarobki? Rotacja? dziekuje i pozdrawiam wszystkich
    • Witam wszystkich serdecznie i proszę o jakąś radę. A mianowicie-jestem studentką, idę na 5ty rok studiów, chciałam(chcę)znaleźć pracę na te dwa miesiące wakacji, które mi pozostały. Nie mam zabardzo doświadczenia (10miesięcy pracy jako kelnerka,barmanka w Anglii, pomoc w przedsiębiorstwie rodziców-ale nieformalna), znam angielski i umiem obsługiwać pakiet Ms Office. Nie zależy mi jednak by wykorzystać moje "umiejętności" jak najbardziej ściśle, a jedynie by zarobić w miarę m...
    • We wtorek za tydzien mam spotkanie w gold finance link poniżej www.goldfinance.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=74&Itemid=97 czy ktoś był bo teraz przyjmują duzo doradcow wiec terminy są odległe spotkan, takze domniemam ze ktos z odwiedzajacych forum juz byl. Jakie warunki proponuja i o co pytaja i co najlepiej mowic zeby u nich sie zdtrudnic? M.
    • Czesc.Prosze napiszcie ile wynosi średnia krajowa w tym roku.Ile to bedzie nareke.czyli netto.
    • Jak w temacie, oczywiscie w Warszawie. Rozważam min. UW, SGH, SWPS ale jest cała masa innych szkól, pytanie tylko jakie papiery najbardziej się liczą i gdzie najlepiej uczą
    • Kochani, czy ktoś z was idzie może niedługo albo juz miał rozmowe na stanowisko Recepcjonistki w Nestle w głównej siedzibie , poszukuje osób , mam pare pytań o rekrutacje. Dzięki z góry za odpowiedz.
    • Witam, kto zna, pracuje, lub pracowal jako konsultant tel. w Contact Point na Marynarskiej? Interesuje mnie proces rekrutacji, zarobki, wyplacalnosc firmy, atmosfera... Dzieki za wszelkie info Moni
    • Chciałbym poznać rząd wielkości zarobków na takim lub pokrewnym stanowisku; w firmach typu Spedpol, Siódemka,Spedimex,Link,Stolica itp. Mam kilka propozycji, ale nie znam warszawskich warunków płacowych. Dzięki wszystkim za ew. pomoc
    • pRACA PRZEZ INTERNET W WW PROGRAMIE CZY KTOŚ WIE O CO W TYM NAPRAWDE CHODZI ALE POWAŻNIE. pROSZĘ O WSKAZZÓWKI, MOZE KTOŚ JUŻ W TYM PRACUJE . pRACA PRZEZ INTERNET ROZSYŁANIE WIADOMOŚCI I POZYSKIWANIE KLIENTÓW.
    • moglibyscie mi wyjasnic na czym polega ta praca?czy to telemarketing czy tez udzielanie informacji o produkcie(ludzie sami dzwonia).podobno potrzebne sa jezyki.
    • Witam! Mam jutro rozmowę kwalifikacyjną w Citi banku. Złożyłam aplikacje na stanowisko doradcy klienta ds.sprzedaży w Warszawie.Zadzwonili. Nigdy nie pracowałam w banku. Jestem po turystyce. Lubię pracę z klientem, ale czy to wystarczy, aby dostać tę pracę. Czego się spodziewać? Jaką ewentualną kwotę powiedzieć? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
    • czesc, czy ktos pracuje w tym markecie? pytam bo mam oferte pracy jako kasjer albo na dziale.Które wybrac wg zarobków? i jakie umowy? cały etat? dzis musze sie zdecydowac, plis!
    • Czy ktoś wie, jak wygląda rekrutacja na stanowisko sprzedawcy w salonie fimowym Plusa??? Bardzo proszę o wypowiedzi!!
    • Pilnie potrzebuję osoby bardzo dobrze znającej język włoski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się