pilne

(5 wyników)
  • czy pobieracie prowizję za obniżenie kred.odnawialnego??????? w naszym O-le są różne opinie na ten temat, ale centrala uważa że trzeba pobrać 50zł. Przecież w tabeli prowizji dot. kredytu odnawialnego(w Zorbiku) jest taki punkt " podwyższenie kred.odnaw..... " i gdyby była prowizja za obniżenie kredytu to byłby ten punkt wpisany jako kolejny, a nie pod koniec tabeli (wydanie odpisu umowy kred,odnaw lub aneksu o obliżenie....... koszt 50zł.) Uważamy ,że ta prowizja jest za wydanie odpisu ...
  • Proszę o pomoc. Gdzie znaleśc wprowadzony przez kasjera nr dowodu osobistego klienta, przed dokonaniem wypłaty klientowi. Wyjaśniam szczegóły. KLient podchodzi do kasy, podaje dowód osobisty, kasjer wprowadza pesel i nr dowodu osobistego i własnie chciałabym się dowiedziec jaki wprowadziłam numer i serię dowodu , czy jest to do sprawdzenia???? A jeśli tak, to gdzie. Poza tym czy jest jakaś baza danych dowodów osobistych, na podstawie których można dowiedziec się jego imię i nazw...
  • Witam, mam pewien poważny problem, posiadam rachunek oszczędnościowo - rozliczeniowy w Inteligo, przez ostatnie 6 miesięcy nie dokonywałam żadnych transakcji na koncie i posiadałam na nim saldo -3,56 o czym zapomniałam, wczoraj zalogowałam się na konto i ujrzałam kwotę w środkach dostępnych w wysokości ponad -23000 zł nazywa się to bezterminową blokadą pod zajęcie komornicze, dochodzi do tego także te -3,56 zł. Nie dostałam żadnego listu z wiadomością że może być założona jakakolwiek ...
  • proszę zerknąć do MPK i sprawdzić jak mamy wcielić w życie odpowiedzialnosć za koszty A?
  • pracownicy PKO słuchajcie wszyscy !!!!! wina bałaganu i mobbingu w banku nie tkwi po stronie pana Prezesa ale przede wszystkim wina jest po stronie DYREKTORÓW ROD-ÓW I ICH ZASTĘPCÓW. To na poziomie oddziałów regionalnych dzieje się najwięcej a o tym w ogóle się nie mówi na tym forum. Wiedzcie że dyrektorzy oddziałów operacyjnych są między młotem a kowadłem i musza robić to co im każą WŁAŚNIE DYREKTORZY RODÓW I ICH ZASTĘPCY a nie Prezes, ktÓry tak naprawdę nie wie co sie dzieje....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się