Dodaj do ulubionych

Praca jako doradca finansowy PILNA prosba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:21
We wtorek za tydzien mam spotkanie w gold finance
link poniżej
www.goldfinance.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=74&Itemid=97
czy ktoś był bo teraz przyjmują duzo doradcow wiec terminy są odległe spotkan,
takze domniemam ze ktos z odwiedzajacych forum juz byl.
Jakie warunki proponuja i o co pytaja i co najlepiej mowic zeby u nich sie
zdtrudnic?
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: guppppiess Re: Praca jako doradca finansowy PILNA prosba IP: *.centertel.pl 11.07.07, 09:21
      Ja wiem ze w finanaster placa 0,5 % od wlasnego i atmosfera beznadziejna - a w
      gold finance wiem ze bardzo duzo zrabiaja ludzie - ale bardzo ciezko sie dostac.
      • Gość: Lonr Re: Praca jako doradca finansowy PILNA prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:26
        Czy ktos juz byl i zna te warunki bo do mnie dzwonili dzis i szukam czego w
        internecie zeby sie przygotowac??
    • Gość: ... Re: Praca jako doradca finansowy PILNA prosba IP: *.chello.pl 13.08.07, 12:54
      Podbijam i prosze o informacje na temat pracy w tej firmie
      • Gość: Marioni Re: Praca jako doradca finansowy PILNA prosba IP: *.centertel.pl 19.08.07, 23:14
        Moja SIS tam pracuje i jest bardzo zadowolona z atmosfery jaka tam panuje - jest
        cos jakby struktura pozioma zarzadzania wiec latwo sie dogadac i uzyskac
        wpsarcie badrdziej doswiadczonych doradcow. Na zarobki tez nie narzeka, bo
        zarabia 3 x wiecej niz wczesniej w WBK.
        • Gość: qqqq Re: Praca jako doradca finansowy PILNA prosba IP: *.srg.vectranet.pl 19.08.07, 23:52
          akwizycja,sprzedaz,stres,szukam normalnej pracy
          • Gość: maciek Re: Praca jako doradca finansowy PILNA prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:53
            Czy ktoś może mi powiedzieć coś o pracy jako Doradca Finansowy w Gold Finance....
            • Gość: aaron82 Re: Praca jako doradca finansowy PILNA prosba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:57
              Też z chęcią dowiem się więcej. Jeśli nie konkretnie w Gold Finance to
              generalnie czy taka praca może być satysfakcjonująca i czy są jakieś większe
              kłopoty z pozyskaniem ew. klientów?
              • Gość: Meggol Re: Praca jako doradca finansowy PILNA prosba IP: *.centertel.pl 15.09.07, 23:09
                Rzeczywiscie może cos wiećej o nie tylko o pracy w gold finance ale ogolnie jako
                doradca finansow. Jedyne co mi towarzyszy to przeswiadczenie ze dzis o klienta
                nie trzeba sie meczyc wystarczy wyjsc na ulice- teraz chyba kazdy bierze kredyt
                i chce inwestowac?
                Czy nie jest tak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka