Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      plecy

plecy

(3 wyniki)
    • Witam. jakiś czas temu z powodów finansowych musiałem zakończyć leczenie ILADS. Dzisiaj jest lepiej lub gorzej, ogólnie czuje się znużonym człowiekiem z codziennym "bólem czegoś" Najbardziej dokucza mi kwa kulszowa, zaczęło się od prawej strony, to przenosi się na lewa i tak na przemian. Do tego bóle pleców przez które nie mogę się wyspać, bo towarzysza mi w sumie codziennie od około 1,5 m-ca. Budzi mnie ból, nie da rady wyleżeć, trzeba wstać i pochodzić, rozruszac się... po czym jak ból ...
    • od jakiegos czasu mam straszny bol miedzy łopatkami, jestem dalej w czasie diagnostyki, ogolnie boli mnie caly kregoslup i mam przeczulice skory na plecach czy mial ktos z was taki problem i jak sobie z tym radziliscie?
    • Witam czy podczas leczenie spotkaliscie się z uczuciem odretwienia i chocby "parzenia" skóry.Przy każdym dotyku prawej strony brzucha , pleców oraz teraz juz także uda mam uczucie chocby mnie to parzyło .Poza tym zaczeły mi dretwiec nogi.Czy jest to skutkiem leczenia??jakis herx może???Pozdawiam Wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się