plecy

(6 wyników)
  • Co to moga być za objawy? Boli mnie non stop od dwóch dni prawy jajnik i plecy z tyłu koło nerki po tej samej stronie. Dodam, że dzisiaj 2 dc
  • Od wczoraj mi dokucza ból plecow i krzyża, jestem w 9dpt, czy tez tak mialyscie? Co to moze oznaczac? Prosze odpiszcie.
  • 11-ty cykl nieudany.. jestem po HSG, później będę miała następne badania .ale ja nie mam siły... naprawdę.. myślałam ze dam rade walczyć... oczywiście jestem grzeczną dziewczynką i zgodnie z życzeniem rodziny będę walczyć... miałam robione usg dopochwowe, pęcherzyki w 13 dniu cyklu 20 mm, wszystko pięknie, HSG ok, tylko dzidzi nie ma..
  • Cześć Dziewczyny, może WY znacie sposób na ten jeden niechciany objaw PCOS...:( Ile można pudrować twarz i przykrywać plecy... Używałam Brevoxylu, ale wszystkie moje piękne piżamki się odbarwiły, nie mówiąc o ręcznikach... Chociaż troszkę pomagało... Pozdrawiam gorąco
  • Niestety drugi miesiąc na CLO i nic z tego. Wczoraj przyszłą @. Jestem w kropce mam dość: ciązy ja nie było tak nie ma, jestem już po 30-tce ale jednocześnie z krótkim stażem małżeńskim, więc adpocja nie wchodzi w rachubę a jak juz będę mogła się starac o adopcje to będę juz za strara na niemowlę. Dopadła mnie taka straszna depresja, chyba nie mam już siły na nic!!!!!!!!!
  • Dziewczyny, pozwole sobie zadac intymne pytanie. Jak dlugo po stosunku pozostajecie jeszcze w lozku? Po jakim czasie mozna wziac prysznic? Chodzi o to, ze zawsze jak wstane to nasienie ze mnie wyplywa a zalezy mi aby jak najwiecej pozostalo w moim ciele. Ile czasu plemniki potrzebuja na dotarcie do jajeczka? Slyszalam o takim zjawisku jak "uplynnienie nasienia", które podobno nastepuje w 30 min. po zblizeniu i dopiero wtedy plemniki wedruja dalej w gore. Tak mowi teoria, a ja chci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się