plecy

(3 wyniki)
  • Zawsze odpychałam od siebie myśli że u mnei w rodzinie będzie nowotwór... pech chciał że trafiło na mojego 8-miesięcznego synka, u którego lekarze podejrzewają jakiegoś guza... synek ma gulkę na plecach - niezbyt duża...trochę twarda..ma ją już 3 tyg i przez te 3 tyg biegam znim od lekarza do lekarza miał badanie krwi - nic nie wyszło, czy jakby to był rak to by coś było widać? miał usg - pani doktor opisała że to tkanka łączna z pytajnikiem na końcu ja umieram ze strachu...czekam ...
  • Witam, w kilku watkach juz pisalam, ze moja mama jest chora na niedrobn. raka pluc. 6 i 7 dnia po ostatniej chemii (Taxotere) mama odczuwala bol w po prawej stronie plecow. Guz jest umiescowiony w prawym plucu. Po dwoch dniach bol przeszedl, ale moze ktos wie co to moze byc. Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo sily, Ania
  • Witam. Któregoś dnia mnie złapał ból nadbrzusza promieniujący do pleców, był silny ale po No-Spie od razu przeszedł. Od tamtego czasu miałam jasny ołówkowaty stolec ale czasami mam też gruby i ciemny. To może być rak trzustki? Mam 22 lata i się boję:/ Ps. jem dużo soi a właśnie przeczytałam że ona wywołuje raka trzustki:/ Nie chcę umierać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się