plenery

(4 wyniki)
  • Jestem druhną, zastanawiamy się z PM gdzie zrobić plener w Lublinie. Macie jakieś ciekawe miejsca? YTradycyjne Stare Misto, czy skansen to już takie trochę obfocone do szczętu... Proszę o wskazówki, będziemy wdzięczne :)
  • Nudzą mnie zdjęcia - starówka, botanik i skansen. Spodobało nam się miejsce proponowane w tym filmie: www.youtube.com/watch?v=AatyQPb57nM fajne są takie "klimatyczne ruiny". Zachęciły nas też zdjęcia dostępne na blogu: maciejziegler.blogspot.com/ Zastanawiam się tylko nad tym że fajnie byłoby porobić sobie zdjęcia w jeszcze jednym miejscu a nie tylko przy ruinach. Czy ktoś może nam coś podpowiedzieć?
  • Drodzy Forumowicze! Chciałabym prosić o poradę w kwestii prezentu zamiast kwiatów dla pary młodej. Wykombinowaliśmy w pracy, że zamiast kupować kwiaty koleżance, która wychodzi za mąż, zrzucimy się na kamerzystę, który wykona teledysk. Próbowaliśmy podgadywać koleżankę, jednak nie chcemy spalić niespodzianki. Dlatego chciałabym zapytać zaglądające na forum pary młode co myślą o takim geście. Chodzi tylko o plener, bez kościoła i wesela. No i czy możecie kogoś polecić (czytałam j...
  • Proszę o pomoc w znalezieniu fajnych miejsc na zdjęcia w plenerze (okolice Lublina)...pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się