plotki

(7 wyników)
  • 1. Czy to jest mówienie nieprawdziwych historii o kimś? 2. Czy to jest mówienie o faktach rzeczywistych ? Bo wg. mnie plotka to są historie nieprawdziwe, nie mające pokrycia w rzeczywistości.
  • Same plotki. Nie warto komentować na forum otwartym. [url]http://tiny.pl/bvjq
  • "- Nie ma żadnego zagrożenia radioaktywnego. Nie dostaliśmy żadnych doniesień o jakimkolwiek wybuchu czy awarii w Czarnobylu. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że wszystkie te informacje są nieprawdziwe - mówi dyżurny z Wydziału Bezpieczeństwa. Informację o skażeniu terenu dementuje także dyżurny z Państwowej Agencji Atomistyki." miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,5276162,Poludniowo_wschodnia_Polska_skazona_radioaktywnie_.html
  • pomponik.pl/wiadomosci/news/news/durczok-sie-rozwodzi,1188276,4234 Wypiera się- że nie jest to prawda.Myślę jednak, że coś jest na rzeczy, skoro podają takie wzmianki.Poza tym forsa i to taka duża robi swoje.Jak walczył o życie, to rodzina była wówczas potrzebna i była razem a teraz dupa odżyła i co? Oby to była tylko plotka.
  • Tabloidy donoszą, o nowej miłości Małgorzaty Foremniak. Szczęśliwym wybrańcem gwiazdy jest ponoć Robert Wilk, z którym aktorka pojawiła się na 50. urodzinach Jacka Wszoły. Więcej: film.interia.pl/wiadomosci/plotki/news/foremniak-nie-zna- umiaru,859412,2371
  • Ploteczki(13)

www.plotek.pl/plotek/1,78648,4255970.html
  • Plotkowanie przedłuża życie Zaskakujące wyniki badań naukowców Kto lubi plotkować, będzie zdrowiej i dłużej żyć. I to aż o 5 lat! To właśnie wykazali, niezależnie od siebie, naukowcy z Instytutu Zdrowia Publicznego w Berkeley (USA) i badacze z Melbourne w Australii. A uzasadniają to tak: plotkowanie jest pożyteczne, bo łączy w sobie umacnianie więzi społecznych, wyrzucanie z siebie emocji, zdobywanie informacji, nawet zwiększenie poczucia bezpieczeństwa i kontroli społecznej. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się