plotki

(9 wyników)
  • Taki temat rzucam, ale z własnym wpisem poczekam, Państwo pierwsi:)
  • Dlaczego lubimy je roznosić.Przecież one czasem tak ludzi krzywdzą.
  • Plotki(7)

Czemu ludzie obgadują się nawzajem??:)
  • Zastanawia mnie wasze zdanie na temat serwisów plotkarskich. Czy lubicie faszerować się niesprawdzoną informacją? staram się ośmieszyć jeden z takich portali, dopiero zaczynam, ale może jestem wyjątkiem? Czy jestem jedyną osobą na świecie, która nie trawi plotkarskich portali?? Oto początki mojego dzieła:
  • Mam nadzieję, że nie było. Spróbujmy poplotkować. Pana Kazimierza rozbolał ząb......... Powiedz to po swojemu:)
  • Wątek dla plotkarek i plotkarzy
  • lekko przesadzone. Wciaz jestem w podrozy.
  • W kilku podtatrzańskich wioskach na Słowacji zniknęła musztarda ze sklepów. Mieszkańcy przestraszeni wojną w Iraku uwierzyli w plotkę, według której przyprawa ta, rozsmarowana na dachu, jest najlepszym środkiem chroniącym przed atakiem atomowym. "Boją się szczególnie ci, którzy mają małe dzieci" - powiedział telewizji jeden z miejscowych. Przedstawiciele miejscowych władz tylko kręcą głowami i traktują to jako żart primaaprilisowy. Pojawiły się również plotki, że wieść o ochro...
  • dkaczego pewnego rodzaju historie opowiadane na tym forum nazywa się urban legend? i jak sie to urban legend wymawia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się