plotki

(6 wyników)
  • Plotki(38)

Plotki o Adamku i Kliczce to kolejny jasny punkt dzisiejszego dnia. Dla mnie to ściema. Zobaczymy czy będę musiał to odszczekiwać :)
  • albo chłopaka, bo nie precyzuje tego do końca. Tak plotek prawi: www.plotek.pl/plotek/1,78649,8012841,Kaczynski__Bylem_w_powaznym_zwiazku.html
  • ...w długie zimowe wieczory forumowicze nie mają nic lepszego do roboty, tylko siedzą przed komputerem i nabijają licznik. W takim tempie, jak obecne, to nie prędko dobijemy do 100tys postu. ;P
  • www.plotek.pl/plotek/1,78646,6163149,Kupicha_zabral_rodzine_do_domu.html
  • Skopiowałam chamsko wraz z komentarzem z bloga Spindoktorzy.pl :) "Pytana, czy Lech Kaczyński zasłużył na pomnik odpowiada: <<Zasłużył jako polityk, który tak zginął. Gdyby nie zginął, po zakończeniu kadencji nie byłoby żadnego powodu, żeby mu stawiać pomnik.>> Jeśli pani profesor chciała przez to powiedzieć, iż są politycy, którzy najlepsze, co mogą zrobić dla kraju to zginąć, to boję się, że może nam zabraknąć brązu na pomniki." Boże, ale się uśmiałam z rana...
  • ula(4)

ula zaczyna być "do wydymania" ocena "do wydymania" znaczy,że jest całkiem dobrze www.plotek.pl/plotek/51,79592,6456589.html?i=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się