Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      plotki

plotki

(10 wyników)
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8164341,Kanada__80_letni_Polak_byl_oskarzony_o_molestowanie_.html wiadomosci.onet.pl/2200821,441,szokujace_15_minut_gwalt_przez_oszustwo,item.html Czy to wina obsesjnego zainteresowania mediów czy poprostu głupota?
    • Chodza sluchy, ze dyr. D. Galczynska-Zych zostala odwolana. Czy ktos posiada jakies blizsze informacje?
    • Witam, Mieszkam w Iganiach Nowych od maja. Mam problem z towarzystwem dla mojej coreczki. Gabrysia skonczyla w lipcu 2 latka. Ze wzgledu na upaly nie jezdzimy na place zabaw a wiekszosc dnia spedzamy w domu (boimy sie udaru...) Ranki i wieczory spedzamy na dworze. Chetnie poznamy inne maluszki spragnione wspolnej zabawy i "mamusie" chetne na pogaduchy i kawke... Czekam na odzew :) Pozdrawiam Daga PS ZAREBAMON zgubilam Twoje namiary i dlatego nie nawiazalam do tej pory kontak...
    • wybory (5)

Czy w czasie przedwyborczym Prezydent Miasta, kandydujący na następną kadencję może pełnić nadal tą funkcję czy powinien zdać ją w ręce zastępcy?
    • Długi tekst tak przez przypadek badany przez "Trybunę Ludu". Ciekawe. Ciekawe dlaczego to przeczytałem? "Domyślamy się, czym PiS uderzy Hannę Gronkiewicz-Waltz, gdy już walka o prezydenturę Warszawy rozgorzeje na dobre. Kandydatkę Platformy Obywatelskiej na prezydenta Warszawy obciąża skandaliczna transakcja z 1998 r. związana z handlem długami służby zdrowia. Chodzi o tzw. aferą sprzętową." www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2006071202
    • Słyszałem, że mamy nowego zastępcę Prezydenta, a właściwie zastępczynię. Jest to na tyle świeży news, że nie jestem pewien. A własnie odebrałem drugi telefon potwierdzający niby tę wiadomość. Mowa oczysiście o p.dyr. Sochackiej z Królówki. Cos wam wiadomo? A przy okazji jak oceniacie pomysł p. Prezydenta?
    • Sensacja albo plotka z kręgów zbliżonych do PO Roberta A. Zrezygnować ma z posła aby startować w wyborach na Prezydenta Siedlec. Nie lubię plotek ale ta wydała mi się tak nieprawdziwa, że można uwierzyć.
    • Ludzie co by tu jeszcze napisać? W komisjach są przedstawiciele wszystkich komitetów wyborczych, mężowie zaufania a ty ich takimi insynuacjami obrażasz. Plotki i szepty. Tobie można wszystko usłyszeć i napisać. Gorączka? bambii napisał: o 18.02 "Z tego co mnie doszły słuchy szykuje się niezła przewałka w komisji wyborczej umieszczonej w Szkole Podstawowej nr.2 w Siedlcach i sprostował o 19.39 pomyliłem się , chodzi o Gimnazjum nr. 2 gdzie obwodowa jest komisja wyborcza forum.gaze...
    • Słyszałem, że siedlecka tv otrzymała 15 tys.zł. od rady miasta. Czy było to na wniosek panaprezydenta? Kto wie o co chodzi? Podobno też tygodnik coś dostał? Obietnicę czy coś tam... Tak gadają na mieście, ale ja oczywiście w to nie wierzę. Wie ktoś coś?
    • Zawiadomiono mnie, że dyrektor szpitala w Mińsku zerwał umowę z Meditransem. Skutek jest taki, że na bruk wyleci 35 osób z tej firmy. Dodam - mającej doskonały sprzęt i świetnych oraz pracowników (o tym nie muszę Was przekonywać). Mam do Was serdeczną prośbę: ponieważ sprawa jest dotkliwa i ma swoją rangę społeczną proszę o to, byście zechcieli ją zbadać. Dziękuję i życzę Zdrowego Nowego Roku nie tylko Wam, ale i wszystkim pozostałym Siedleckim Forumowiczom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się