plotki

(6 wyników)
  • Czy osoba która zajmuje się plotkami na temat wszystkich do okoła zdaje sobie sprawę że niszczy czyjeś zdrowie,życie i sprawia wiele nieszczęść!Mój kolega odebrał sobie życie,do tego doprowadziły plotki złych ludzi.O to chodzi tym złym ludziom,którym jęzory mielą kłamstwa aby tylko gadać.Ludzie!!! Nie wolno nam tak siać plotek! Krzywdzimy i zabijamy tych,ktorzy są słabsi.Apeluje,bo moja najbliższa koleżanka padła ofiarą takich plotek.Jest uczciwa i nie zniosła obelg pod swoim adr...
  • Witam ! wczoraj od znajomego z Głuszycy usłyszałem bardzo ciekawą informacje a mianowicie że nasza strefa zwolniła już setki pracowników i zwalnia dalej oraz że wkrótce mają zamykać zakłady w pierwszej kolejności Cersanit i Faurecja a wszystko to wie od żony bo do zakładu w którym Ona pracuje (w Głuszycy)zgłaszają się setki kobiet zwolnionych w tym trybie ze strefy i szukają pracy. . Taką samą plotkę usłyszałem od innego znajomego który to słyszał znowu od innego znajomego a tamten j...
  • www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=16074
  • A oto obiecany temat zapraszam wszystkich wielbicieli niekończących się opowieści zryciuchy hehe....pozd:)
  • jw
  • Nagle okazuje się, że powstał tajny plan zlikwidowania szkoły w sokołowsku. Wszyscy są w miasteczku wzburzeni (wisza już ulotki), i nie ma sie co dziwić. Jak ją zamkną to ta wieś naprawdę już będzie martwa. szkoła ma bardzo dobre wyniki w nauczaniu itd.i ożywia środowisko, jest dla wszystkich bardzo ważna. W czwartek o 15.15 będzie w mieroszowie jakieś zebranie w tej spraiwe. Chodzą w ogóle plotki, że jest kupiec na budynek szkoły, ale nie wiem dokładnie. W każdym razie coś tu jes...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się