Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      podniecony

podniecony

(11 wyników)
    • Mam do was prośbe!! macie jakieś pomysły aby urozmaicić sex , wnieśc do niego coś nowego , ekscytującego ? ... jakieś pomysły co można podczas sexu zrobić lub gry wstępnej ? Jakieś zabawy tak aby zaskoczyć chłopaka i zrobić mu niespodziankę - tak aby się mega podniecił i mu się podobało ? :) co proponujecie i robiliście? Czekam na odpowiedz :)
    • chodzi mi o to jaki sa czułe punkty(bez genitali), jak się zachowywać, w jak sposób siadac obok niego, jak sie ubierac itp.
    • mam 18 lat, zdecydowłam sie na wspołzycie z moim chłopakiem, jednak boje sie że podczas stosunku oddam mocz :/. dzialo sie tak zawsze kiedy się mastrubowałam. równiez gdy sie pieścimy i jestem podniecona musze przerwac pieszczoty. bardzo sie tego wstydze. co mam robić? :(
    • Hej! Dzieczyny gdzie dotykacie swoich chlopków zeby zrobilo im sie dobrez:) To pytnie kieruje takze do chłopakow Gdzie was dotykac zeby zrobic wam dobrze:) Czy sa takie miesca na ciele mezczyzny oprócz tego jednego "wiaomo" gdzi e robi mu sie naprwde gorąco :) Z góry dziekuje za wszytkie posty Pozdrawiam
    • Poczytałem sobie troszkę i coś mnie zaczęło uwierać w spodniach. Moja kobieta siedzi sobie w pokoju obok i czyta gazetkę a ja najchętniej odszedłbym teraz od kompa i troszkę z nią pofiglował. Ale tak w biały dzień? Nie wiem jak się za to zabrać. Pomóżcie!!!
    • sex z samą sobą?
    • Mam pytanie...takie dosc dziwne...chodzi o to, ze gdy piescimy sie z chłopakiem on dostaje wzwodu... a jesli juz jest całkiem sztywny, a ja np bede musiała wyjsc nagle albo cos podobnego to czy on sam opadnie?? Czy chlopak musi recznie doprowadzic sie do konca?? Bo jesli nei to ta sperma sama sie chyba nie cofnie... I czy jesli jest bardzo podniecony a nie bedziemy sie kochac i nie bedzie miał wytrysku to moz go bolec penis albo jądra?? Sory za pyatnie ale ciekawi mnie to, bo os...
    • Witam! Czy to normalne ze po 2 latach w związku może mnie partner tak nie podniecac jak kiedyś?? Kiedyś mnie dotknął za pupe i już byłam podniecona na maksa a teraz jest to coś normalnego :( Czy można zrobić tak aby mnie znów tak samo podniecał?? Czy to oznacza że mi się znudził?? Co zrobić??
    • Chciałabym zrobić mojemu kumplowi taki masaż pleców by go podniecić na maksa... Próbowalam już ustami i językiem tylko nie wiem czy robię to dobrze ;) Temat troche dziwny ale zalezy mi na tym by kazda z was napisala jak zrobic taki masaz by podniecic faceta do granic czerwonosci, a was facetow prosze byscie napisali jakie ruchy kobiet najbardziej was podniecaja przy masażu...
    • Zawsze zastanawiałam sie co jest takiego w damskich sutkach, że faceci szaleja. Usłyszałam kiedys że nie ma nic bardziej podniecającego niż streczące sutki (obojetnie czy na swojej dziewczynie czy obcej:(( Nie obchodza ich piersi ale sutki, co w tym jest??
    • hey. mam pytanko dotyczące seksu oralnego.. otóż mój facet bardzo rzadko zajmuje się mną w ten sposób. a jeżeli zabiera się do tego to zawsze bez jakiejkolwiek części gry wstępnej.. poprostu od razu zdejmuje mi spodnie i zabiera się do orala, przy czym jeżeli już mnie w jakiś sposób podniecił i jestem choc trochę mokra to rezygnuje z tego.. dlaczego????? dodam, że dbam o higienę intymną! dodatkowo gdy ja chce dac mu taką przyjemnośc, i czuje, że jest on już twardy, gdy rozsune mu su...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się