endru89
17.03.24, 12:16
Witam.
Jestem w małżeństwie od 8 lat. Kochamy się z Żoną i lubimy sex. Ponieważ oboje jesteśmy otwarci postanowiliśmy eksperymentować. Trzy lata temu spotkaliśmy się 1 raz w trójkącie z innym mężczyzną i wtedy odkryliśmy że kręci nas cuckold w układzie rogacz i hotwife. Od tamtej pory regularnie spotykamy się z roznymi mezczyznami. Żona uwielbia być uległa na spotkaniach bez krępacji oddaje się w pełni spełniając każdą zachcianek i fantazję mężczyzny a ja z wielką przyjemnością i podnieceniem obserwuję jak obcy mężczyzna ją dominuje. Kręciło nas to tak bardzo że postanowiliśmy spotkać się również w większym gronie. Spotkaliśmy się więc z dwoma mężczyznami i okazało się że Żona oddając się dwóm obcym mężczyznom jednocześnie osiąga jeszcze większy poziom podniecania i jeszcze silniejsze orgazmy, a mnie ten widok doprowadza to niebios. W większym gronie mężczyźni są odważniejsi i puszczają im chamulce traktując biorąc Żonę ostro bez zastanowienia jak obiekt na którym chcą się wyżyć, a właśnie to najbardziej nas podnieca. Żona uwielbia być brana ostro bez zachamowan i ulegle robić to Co mężczyźni chcą a mnie mega podnieca widok oglądanie jak ukochana jest ich sexualną zabawką. Lubimy to tak bardzo że co jakiś czas ilość mężczyzn się zwiększała do 3 potem 4 a parę dni temu 6 na raz. Po każdym ze spotkań jesteśmy mega usatysfakcjonowani a między nami jest ogromna chemia i kochamy się z ogromną namiętnością.