police

(4 wyniki)
  • cześć, jestem rozdarta i nie myslałam że będę miała taki problem. Pierwsze dziecko rodziłam w szpitalu na Pomorzanach i nie miałam najlepszych wspomnień z samego porodu ale cieszyłam sie , że dziecko zdrowe. Dla mnie to jest najważniejsze, a nie to jak ja sama się czuję. poza tym czułam się tam w miarę bezpiecznie. W tej chwili jestem w drugiej ciąży ( już końcówka ) i do tej pory przychylałam się do Pomorzan, ale spotykam się z różnymi opiniami i najbardziej chwalone są Police. ...
  • dziewczyny! proszę pomóżcie w wyborze. Położna poleca szpital Miejski, ale ja nic o nim nie wiem. O Polickim szpitalu trochę się dowiedziałam leżąc w nim 3 dni. I nie miałam zbyt pozytywnych odczuć. Z góry dziękuję za opinie
  • Od niedawna mieszkam w Szczecinie. Jestem w ciąży i nie mam pojęcia w którym szpitalu urodzić. chciałbym, żeby mój mąż mógł mi przy tym towarzyszyć. Proszę o jakieś podpowiedzi.
  • Szukam informacji na temat szpitali w Szczecinie. Który z nich uważacie za najlepszy jeśli chodzi o porody i opiekę nad noworodkiem? Pozdrawiam Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się