Forum eDziecko edziecko Wychowanie
ZMIEŃ
      pomocny

pomocny

(4 wyniki)
    • Przed nami najpiękniejszy okres w roku - święta Bożego Narodzenia. Wszyscy z utęsknieniem czekają na ten magiczny czas. Zarówno dorośli jak i dzieci. Przygotowujemy się długo, zarówno duchowo poprzez Adwent, jak i czysto materialnie robiąc zakupy, szukając prezentów, gotując i piekąc. W domach unosi się atmosfera radości, ciepła i oczekiwania na przyjście Pana. Czuje się zapach pierników, skórki pomarańczowej. Dzieci piszą listy do Mikołaja, gdzie opisują swoje marzenia, a doroś...
    • czy ktoś może mi polecić jakąś mądrą książkę na temat buntu dwulatka. Mój 20 miesięczny synek jest nie do wytrzymania, złości się na każdym kroku, bije, rzuca przedmiotami - na nic tłumaczenia i ignorancja. Nie chcialabym popełnić jakiegoś błędu więc może jakaś książka mi pomoże zrozumieć i okiełznać mojego synka
    • Drodzy rodzice Mam ogromną książkę, kto zna tytuł jakiejś fajnej książki traktującej o wychowaniu dziecka (14 miesięcy). Z góry dziękuję za pomoc Anna
    • Moj synek ma 15 miesiecy jedna z jego ulubionych rzeczy jest plucie i bicie mnie po twarzy (nie mowiac o szarpaniu za wlosy). Ostatnio tak mnie walnal, ze zdebialam i nie wiedzialam jak zareagowac, jak go tego oduczyc, mowienie nie wolno, bicie po raczkach nie dziala, oprocz tego jest oczywiscie malym terrorysta we wszystkich innych sprawach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się