portalu

(9 wyników)
  • Polećcie jakieś dobre adresy lub namiary na duże profesjonalne firmy headhunterskie. Szukam ciekawej pracy dla doświadczonego architekta, jakis kontrakt etc.
  • Prosze o pomoc jestem mgr fizjoterapii i chcialbym wyjechac za granice USA albo Kanada angielski znam bardzo dobrze i chcialbym abyscie polecili mi jakies dobre strony z ofertami pracy dla fizjoterapeutow ...z gory dziekuje:):)
  • Chciałabym wyjechać do kanady i pracować jako bibliotekarka ale nie wiem czy studiować w Polsce czy tam. I jak już to gdzie najlepiej?(w jakiej prowincji)?
  • kanada(11)

czesc mam pytanie jak to jet z obywatelstwem kanadyjskim ile czasu trzeba mieszkac w kanadzie aby moc sie o nie starac? moze ktos mi napisac jak jest z praca czy latwo jest znalez prace? czy warto wyjechac do kanady? dziekuj
  • Program Resort America to praca wakacyjna dla studentów w USA w amerykańskich ośrodkach wypoczynkowych dla rodzin - resortach wakacyjnych, hotelach, motelach i ośrodkach kolonijnych. merykańskie resorty wakacyjne, jak sama nazwa wskazuje, znajdują się wszędzie tam, gdzie ludzie lubią spędzać swoje wakacje w USA, a więc: w górach, nad morzem, nad jeziorami bądź po prostu w "sielskiej scenerii". Możesz więc dostać miejsce zarówno w "country club" w Vermont, jak i w górskim hoteliku w C...
  • 1. Polakow z Polski? 2. Polakow z Ameryki? 3. Tych co byli i wrocili? 4. Tych co marza o wyjezdzie? 5. Tych co nie wyjada nigdy?
  • Na Mikołajki do polskich gazet w Irlandii i Wielkiej Brytanii zostanie dołączony darmowy "Powrotnik", poradnik dla Polaków, którzy planują wrócić do kraju - powiedział w TVP Info Michał Boni, minister w Kancelarii Premiera. Książka "Powrotnik" zawiera praktyczne porady dla tych, którzy chcą wrócić z emigracji. Można się m.in. dowiedzieć jakie dokumenty są potrzebne, jak przenieść konto bankowe, jak ułatwić dziecku przeniesienie do polskiej szkoły. Publikacja jest od dziś dostępna w amba...
  • Chcę jechac do Stanów!!!!!
  • W jaki sposób mogę pojechac do USA na zaproszenie mooich znjaomych stamtą?Jak to się załatwia?Na jak długo? Znam stronę ambasady, ale proszę osoby doswiadczone o wypowiedzi. bardzo dziękuję Agnes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się