Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      potulny

potulny

(2 wyniki)
    • Już kilka razy się nad tym zastanawiałam, że coś chyba ze mną jest nie tak. Nie wiem czym prowokuję takie zachowania innych wobec mnie, ale zauważyłam, że ludzie uwielbiają mnie wykorzystywać, robić w balona, oszukiwać, a nawet być wobec mnie bezczelnymi. Nie wiem czy moja twarz sprawia wrażenie osoby, której można wejść na głowę, czy prowokuję to swoim zachowaniem. Wyjaśnię o co chodzi... Ludzie wpychają się w sklepie przede mnie gdy stoję w kolejce, bez żadnego hamulca, gdy zwrócę uwagę śmi...
    • Znaliśmy sie dwa miesiące,towarzysko.ja ciągle otoczona facetami, on gdzieś z boku.nie zwracałam na niego absolutnie uwagi, bo zbyt przystojny(czyli nie dla mnie) no i pare lat mlodszy.Kiedy zaproponował spotkanie, uznalam to za żart i nie podjęłam tematu. spotkaliśmy sie na dyskotece,całowaliśmy się. Potem kilkakrotnie jeszcze były spotkania w jednym celu, ale do niczego nie doszło,ja nie chciałam.Regularne smsy,jednotematyczne.. niedawno bardzo sie zmienił.Stał się w mojej obecn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna