program

(11 wyników)
  • Nie wiem czy już ktoś pisała, ale w niedzielę na Polonii o 16,05 (powtórka poniedziałek 12,10 )jest bardzo fajny program: Biografie; Joanna Chmielewska - czyli moje wykopane studnie; film dokumentalny Marty Węgiel Jeżeli już wszyscy wiecie- to wszystkiego dobrego w Nowym Roku i oby więcej spotkań z p. Joanną, i więcej książek jej autorstwa. tgosia
  • we wrześniu pani Joanna w programie Europa albo jakoś tak pozdrowionka
  • W innym wątku omówiliśmy wyprawę na mierzeję, która to pewnie tradycyjnie się nie odbędzie. Dorzucę jeszcze festiwal bobożerców, edycja -3:)))
  • Dzisiaj przed chwilką skończył się na TV regionalnej program o bursztynach- idealna ilustracja do "Złotej muchy". Program- chyba "Linia brzegowa" przedstawiał i sposoby połowu- były i siatki i kalosze :-) i sposoby szlifowania i piękne okazy... Są takie rzeczy, znane i typowe, które mi się nierozerwalnie kojarzą z książkami Joanny Chmielewskiej... właśnie bursztyn (w sumie wcześniej niedoceniany przeze mnie...), kastaniety (będąc w Hiszpanii musiałam nabyć oczywiście) czy paryskie m...
  • Zakupiona przeze mnie gazeta telewizyjna donosi, że w niedzielnym odcinku "Europa da się lubić" gościem specjalnym będzie JKW Joanna Ch. aka Gurua Czy to powtórka programu? Bo coś mi chodzi po głowie, że program z Guruą był / miał być???
  • pod koniec sierpnia bede w warszawie, a konkretnie w sulejowku... bardzo bym chciala wtedy spelnic jedno z moich marzen -WYSCIGI :-) no i mam prosbe do was, jako ze widzialam kilka watkow, ze chodzic hazardowac sie ;-) 1. czym dojechac?(znaczy sie pkp, ale jak dlugo sie jedzie powiedzmy z warszwa-srodmiescie, gdzie wysiasc itp) 2. po ile grac? ( bo chyba stawki sie zmienily) 3. jak dojsc ze stacji ( sorki ze mieszam) 4. no i najwazniejsze: myslicie ze sobie po radze? nigdy nie byl...
  • Coś jakby prowadzący (obaj!) ostatnio tacy bardziej zachowawczy są. Bojący czy jak? Gurua by jasno wyraziła stanowisko;) Oj, mamy nie politykować. Już uciekam...
  • HAU! HAU! HAU! EXCEL nie jest bydlę i świnia! HAU HAU HAU! Dawno, dawno temu, gdy jeszcze nie umiałam się nim posługiwać, wieszałam wszystkie psy z okolicy. Teraz się nauczyłam i właśnie zaoszczędziłam masę czasu, bo wprowadziłam zmiany w 4 komórkach i poprawiło mi się czternaście tabel HAU HAU HAU!
  • Wczoraj w TVN w programie "Uwaga" o godz. 17 był zwiastun programu o Joannie Chmielewskiej. Parę zdań powiedział syn JCh, p.Tadeusz i sama JCh. Niestety nie usłyszałam kiedy będzie emitowany cały program. Może ktoś wie? Albo może nagrać i udostępniać zainteresowanym?
  • W listopadzie ma być program o Joannie Chmielewskiej w TVN Style. Dzwoniła Pani Redaktor, chce pogadać. I jak, zgodzić się?
  • Poirot Niedziela na wsi Poirot: The Hollow czwartek 01.12.2005 CANAL+ 09:00 A ja nie mam Canal+ :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się