Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      przestraszony

przestraszony

(3 wyniki)
    • Na poczate chcialam napisac z wiem ze polowa z was nazwie mnie panikara ale sama juz nie wiem co mam zrobic... biore tabletki anty, krwawienia zawsze wystepowaly 3 dnia przerwy a dzisiaj jest juz 3 dzien wlasnie a krwawienia nie ma :( boli mnie brzuch i czuje jakies babelki w srodku... dodam ze tabletki bralam bardzo reguralnie i o stalej poze (gora 2 godziny opoznienia i to tylko raz) czy to moze byc ciaza?? czy mam sie juz zaczac martwic??
    • Kochane. Jestem 7 dni przed spodziewaną miesiączką. Wczoraj zobaczyłam na bieliźnie jakieś brązowe plamienia. Aż zbladłam ze strachu - co to może być? Dzisiaj dalej plamię - raczej skąpo i dodatkowo występuje lekki bół krzyża.(tak jak krótko przed miesiączką. Dodam, że nigdy nie mialam żadnych problemów ginekologicznych. Żadnych nadżerek, żadnych plamień. Miesiączki wystepowały regularnie. Aż tu nagle cos takiego! Bardzo się boję i wyobrażam sobie choróbsko jakieś straszne. Ocz...
    • więc ja nie przepadam za wizytami u ginekologa więc wstępnie chcę się dowiedzieć czy to co mi dolega to coś groźnego..po miesiączce(raczej regularne)mam brunatne wydzieliny tak do 3 dni,co to jest?czy to uplawy?nie przypomina krwi..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się