Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      przestraszony

przestraszony

(11 wyników)
    • Trzymam kciuki za Syrizę.
    • Oj tak, tak straszycie strachem przed Kaczyńskim od lat że on chyba się zdecydował na pobyt ną wyspie żeby przeczekać do roku 2015 kiedy ludzie będą robili bilans 8 lat rządu PO, takiego rządu który się reklamuje "[b]prawdziwą[/b] Solidarnością' na przykład. :-))
    • Wiem, ze macie swieto, ale nie ma dziennikarzy na dyzurze? Przeciez to szok...
    • zaczynam tęsknic za czasami komuny. Wtedy "tylko" Sb mogła mnie inwigilowac, a nie jak obecnie 12 służb z leśnikami włącznie.
    • A ja umowilam sie z panstwem, ze - po mojej smierci - pieniadze zgromadzone przeze mnie na OFE, odziedziczy ktos przeze mnie wskazany. Niestety, panstwo po kilku latach zmienilo sobie ten punkt umowy ze mna - oczywiscie nie pytajac mnie o zgode.
    • Niech tylko spróbują to SPD i jej przyboczna gwardia momentalnie dostanie mandat od społeczeństwa aby zaprowadzić porządek na ulicach. A wówczas - papa 8 milionów (conajmniej) muzułmanów mieszkających w Niemczech! I tego im życzę, wyznawcom "religi pokoju"...
    • "Słusznie. Tyle że jego artykuł raczej tę niechęć wzmocni, choć pewnie nie taka była intencja autora." A skąd pan o tym może wiedzieć? I czemu nie miałby niechęci nie wzmacniać? Bo...? Bo co prawda pokazał, że islamofobia Europejczyków wynika z ich ignorancji i kryzysu europejskiej kultury Nie. Dokładnie wykazał ignorancję pana i panu podobnych. Pańskie argumenty są kiepskie i oklepane do granic obrzydzenia.
    • Może Platforma jak poseł Węgrzyn - woli sobie popatrzeć? :P
    • To tak jak pisiory boją się przedsiębiorców z peo. wszędzie tak samo.
    • Tak wygląda wolność wg. kościoła,duchowni chodzą po mieście rozglądają się i wypatrują jakby tu wyszarpać co lepsze kąski jeszcze im mało ,jeszcze się nie nachapali.Radni ze strachu padli na pysk i grzecznie przytakują kościołowi, to w czasach faraonów plebs miał więcej do powiedzenia i często się buntował.Dobrze nam tak jeżeli w XXI wieku jesteśmy tak durnym społeczeństwem, jeszcze trochą a zażądają dostępu do morza bo to też interes, można odpłatnie udzielać nudystom pozwoleń na korzy...
    • Demonizowanie Jaroslawa Kaczynskiego, to akt strachu przed nim. Pan Komorowski to bardzo przestraszony polityk i wstyd mi za niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się